Barti 0 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Może ktoś miał i zna efekt? Prosze o odpowiedz. Jest ona w ofercie Lidla za 9.99 http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.2...nterstella_Wars Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 22 Grudnia 2005 heh raczej z tego zo widze to nic wielkiego to nie jest , nie miałem ale wydaje mi sie ze za tą cene mozna coś lepszego ... Cytuj
assasin111 0 Opublikowano 30 Grudnia 2005 uważajcie z to wyrzutnio raz se jo kupiłem nie wypalila. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 9 Października 2006 uważajcie z to wyrzutnio raz se jo kupiłem nie wypalila. I straciłeś 10 zł???ale hamstwo,ale tak w ogole to produkty ze smieszka sa niebezpieczne i dziadoskie kupilem kiedys petarde ze smieszka na odpuscie nie pamietam jaka to jak podpalilem lont to zaczal sie konczyc palic 3 sekundy nie minelo i by mi w rekach wybuchla Cytuj
mantis 433 Opublikowano 4 Listopada 2006 Pomyliłeś sobie Monstrum ze Śmieszka z Monstrumem z Jorga Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 21 Lutego 2007 Ja miałem taką wyrzutnie, też z lidla kilka lat temu. Efekt to 16 zwariowanych strzałów, a dokładnie świszczące, jasne komety które lecą na boki i na końcu tworzą jakiś malutki efekt którego nie można nawet nazwać rozpryskiem :lol: . Cytuj
mantis 433 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Może ktoś miał i zna efekt? Prosze o odpowiedz. Barti, sorry za spóźnienie . Filmik z Sylwestra 2006/2007. Wyrzutnia Monstrum była kupiona w Lidlu przez jednego z młodszych ode mnie kolegów. Dźwięk lecących komet był jak widma na cmentarzu i zrobił na mnie duże wrażenie. Polecam kupić na spróbowanie, choć komety to zaprosto nie leciały .Link do filmiku: http://video.google.pl/videoplay?docid=1858375907927861564 Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 27 Czerwca 2007 mi się zbytnio ta wyrzutnia nie podobała, liczyłem na coś lepszego. I te gwizdy jakieś dziwne :smile: Cytuj
witus 0 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Efekt kiepski, choć jeżeli ktoś robi pokaz z kilkoma większymi wyrzutniami, to tą jako "tło" można wstawić dla efektu akustycznego Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 27 Czerwca 2007 zgadzam sie takie sobie ale tak do wystrzelenia o 22.00 w sywlka dobre Cytuj
MICHUIKRZYCHU 0 Opublikowano 25 Listopada 2007 Co roku kupuję tą wyrzutnie...polecam ją bardzo ! Świetne efekty ! w realu wygląda dużo lepiej niż na filmie powyżej Cytuj
daniel18 0 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Jeśli ta wyrzutnia ma służyć np. dziecia ktore nie moga sie doczekac na sylwka i musza isc o 21 cos wypalic to to jest cwietne. Strasznie głośne piski Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 8 Stycznia 2008 bardzo śmieszna ta wyrzutnia ale nawet nawet zupełnie inna niż na filmie najpierw taki smieszny swist a potem kolorowe gwiazdki wylatują z pocisku 9/10 9 poniewarz nie jest hukowa Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 4 Lutego 2008 Mnie sie tam podoba nie mowie ze na sylwka ale do zabawy pierwsza klasa Mialem to jak bylem maly ..wtedy to mi sie podobalo buehuehehe Cytuj
Mars 0 Opublikowano 12 Marca 2008 kupilem sobie ta wyrzutnie a potem obejrzalem filmik tej wyrzutni i myslalem ze kupilem kompletny szajs ale ona sie oazala inna . byl najpierw swist a nastepnie wylatuja kolorowe gwiazdki.polecam :grin: Cytuj
mate 0 Opublikowano 13 Marca 2008 Nic wielkiego ale za te 9,99 z Lidla warto kupić nadaje się doskonale przed północą jeśli chcecie coś odpalićPozdrawiam! :grin: Cytuj
TrailFIRE 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 To jest Szajs !!uff a już to miałem kupić ;/Ee tam kupiłem sobie Rakietki Detonatory Cytuj
PaulWinter 2 Opublikowano 28 Grudnia 2008 To jest Szajs !!uff a już to miałem kupić ;/Ee tam kupiłem sobie Rakietki Detonatory Popieram. W zeszłym roku kupiłem tą wyrzutnie i więcej tego nie zrobię. Jeśli ktoś ma dostęp do Biedronki, to niech za tą cenę kupi Hota. Efekty nieporównywalnie lepsze. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Śmieszny pisk tej wyrzutni zrobił wrażenie na obserwatorach mojego skromnego pokazu :smile: Za rok zapewne znów znajdzie sie w moim stuffie . Cytuj
Dragon 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 wiozłem ja bo praktycznie nic już w lidlu nie zostało i nie żałuje, myślałem ze będzie gorsza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi