sQbaniec 10 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Witam. Oto stan na dzien 7.12.2014 Jak co roku mam zamiar zrobić amatorski pokaz. Wyglada to aktualnie tak Mam problem co z finałem. Myslałem by dokupić jeszcze jedną TXB400 i odpalic 3x \|/ po nich szelki 2' Wszelkie propozycje/sugestie mile widziane. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Mam nadzieję że nie wpadłeś na pomysł strzelenia JW31 przed finałem? Po za tym nie zapomnij zaślepić dziur między deskami w finałowej palecie Cytuj
sQbaniec 10 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2014 Jak widać na fotce aktualnie wyglada to tak że JW31 strzelała by w ty samym momencie co 2x TXB400. Po głowie chodzi mi też mysl by przed TXB400 i OR. Odpalić może kilka sztuk JW08 Co do dziur, to tak zrobie jak mówisz Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 7 Grudnia 2014 fatalny pomysł Konstrukcja baterii świstków czyli np JW31 jest taka ze mogą wystąpić bardzo duże rozbieżności czasu działania co może skutkować przedłużeniem finału.. co nie jest zbyt przyjemne. Patrz pokaz: Baterie z jednego kartonu Kazda z 3 sztuk żyła swoim życiem a różnice były bardzo duże... Cytuj
abuk 30 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Widzę, że pomysł na finał masz podobny jak ja w zeszłym roku. Powiem Ci z własnego doświadczenia - dokup jednego Samuma i odpal 3 sztuki pod kątem, efekt jest rewelacyjny Natomiast odpuściłbym sobie szelki 2" ponieważ gdy odpalisz je po TXB400 nie zrobią na Tobie żadnego wrażenia. Chyba, że kupisz efekt "brocade to white", czyli po prostu saluty i odpalisz np. 10 sztuk na zaakcentowanie finału - wtedy jak najbardziej to ma sens. Życzę udanego show Cytuj
sQbaniec 10 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zobaczyłem twój zeszłoroczny pokaz i rzeczywiście będzie coś podobnego. Jeżeli się uda to będzie bs-101 na koniec, bo były szelki na marcusie ale już nie ma Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 8 Grudnia 2014 fatalny pomysł Konstrukcja baterii świstków czyli np JW31 jest taka ze mogą wystąpić bardzo duże rozbieżności czasu działania co może skutkować przedłużeniem finału.. co nie jest zbyt przyjemne. Patrz pokaz: Baterie z jednego kartonu :)/> Kazda z 3 sztuk żyła swoim życiem a różnice były bardzo duże... Święta Prawda Mój pokaz w którym odpalone zostały równocześnie dwie kostki Jw31 A strzelały tak Zostały odpalone w 1 minucie tego filmu i jedna strzelała 17 sekund a druga 43 można to zobaczyć na filmie Cytuj
sQbaniec 10 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2014 Czyli taka mała mina jest z tymi JW31 No nic wrzuce gdzieś ją na początek Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Czyli taka mała mina jest z tymi JW31 :D/> No nic wrzuce gdzieś ją na początek :)/> Najlepiej ją daj na początek już z jakąś kostką Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Po prostu zachwycające kostki.Tyle wspaniałych wyrzutni robi wielkie wrażenie na zdjęciu a co dopiero o 0.00 :xmas_smile: Samumy,Song,jw408,jw418 i jw419 to marzenie każdego by mieć je na jednego Sylwka.Pozostałe kostki 1,2 też super no i mniejsze kostki też spoko.Co do pokazu to koledzy mają rację :xmas_wink: Cytuj
Poki 17 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dobry zestaw bazujący na sprawdzonych produktach. Niby każdy zna efekt, ale w pokazie wszystko zależy od zgrania, koncepcji i dokładności. Życzę sukcesu w sylwestra! Cytuj
sQbaniec 10 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2014 Doszła jeszcze kostka od Piromaxa Hydra. Na koncu miały być szelki 2' x 40 no ale znajomy zawalił sprawe nie wysyłając mi rur na czas. Finał chciałbym aby szelki zgrały się z TXB400. Ale jak wyjdzie to zobaczymy. Efekt łaczenia zamieszczam poniżej. W przyszłym roku zdecydowałem się już na system :)/> Udanego SYLWESTRA życze wszystkim i idealnej pogody. :)/> Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 31 Grudnia 2014 No pokazik będzie konkretny. Też w tym roku łączyłem lontem ale na całkowicie mniejszą skale. Ile mniej więcej pokaz będzie Cię kosztował. A co do finału to pewnie będzie miazga. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Profesjonalizm w przygotowaniach. Teraz tylko by łączenia nie zawiodły. Cytuj
sQbaniec 10 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jeżeli uda się to co zaplanowałem na final to powinno być całkiem przyzwiocie Koszt to około 1600zł. Cytuj
The-Piroman 0 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Ja tylko przy pierwszym pokazie użyłem jednej lini,w połowie zgasł ... Od tamtej pory zawsze daje ! Cytuj
sQbaniec 10 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zadowolony. Co do finału troche nie wyszło ale najwazniejsze ze wypaliło wszystko pomimo łaczenia lontem Filmiki będą 2. Jeden bedzie z quadrocopetra Cytuj
sQbaniec 10 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2015 Tak jak obiecałem są już dwa filmy. Drugi filmowany quadrocopterem zaczyna sie od 2:35 Może trochę finał nie wyszedł ale publicznośc była zadowolona Cytuj
abuk 30 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Pokaz bardzo przyjemny dla oka 3 Samumy zrobiły armagedon, ładnie zgrały się z ORami. Jak na pokaz robiony na loncie to bardzo dobra robota. Zamierzasz dalej iść w pokazy i kupujesz system? Cytuj
sQbaniec 10 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2015 Dzieki za miłe słowo. W pokazy na pewno bede co roku robił. A co do systemu, myslałem nad tym. I bardzo możliwe ze w tym roku już sie w niego zaopatrze Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Przepiękny pokaz a i finał był bardzo dobty jak na łączenie lontem, ma on to do siebie że nigdy nie wiadomo do końca co kiedy wystrzeli. Tak patrze i naprawdę gęsta mgła musiała być u Ciebie bo z pół efektu od szelek nie było widać przez nią. Za pokaz jak na łaczenie lontem 9/10. Cytuj
sheff 0 Opublikowano 2 Stycznia 2015 moim zdanie najciekawszy pokaz na forum jestem pod wielkim wrażeniem, super film z pokazu i Quadrocoptera Coś pięknego !!!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi