iSurVivaL 0 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jak narazie posiadam same hukowe. Mam zamiar dokupić ze 2/3 możdzierze 2" i pewnie songa. Do tego jeszcze 2x Dum Bum, 1x Bomb-Bon i 3 sztuki Black Death. Na zdjęciu moje ostatnie zapasy FP3 2010/11 ;( Pozdrawiam Polecicie jakąś kostkę/moździerz do 100zł? Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Dobre konkretne petardy ale zero efektu. Do 100zł to najlepiej songa którego już planujesz kupić jak widze lub np. Show box z JW90 a za reszte jakąś 16sh typu magma, the magic key. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 8 Grudnia 2014 No,no widzę że szykuje się ostra nawalanka na sylwestra:) Masz bardzo dużo głośnych petard,widze że nawet zrezygnowałeś z fp3 small które jak dla mnie są bardzo głośne jak nie jedne z najgłośniejszych:) Jak masz 100zł do wydania to na dzień dzisiejszy kupiłbym na Twoim miejscu żeby było efektownie w sklepie maxsema TENmoździerz i TĄwyrzutnie,ma ona niesamowity crackling pewnie wyjdzie Cie nieco ponad 100zł ale naprawdę warto. Dobra propozycja? :xmas_happy: Cytuj
iSurVivaL 0 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2014 Właśnie wiem, że mały efekt ale ja lubie trochę huku pomiędzy blokami porobić ;P Mateo ciekawa propozycja na pewno ją rozważę Cytuj
iSurVivaL 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2014 Doszło Bomb-Bon (zielone) x2, dum bum x2, 3x Black Death i w gratisie dostałem "explosive 1" xd Na dniach zamawiam songa ;)/> Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 9 Grudnia 2014 No petardy pierwsza klasa, teraz wystarczy kupić kosteczki. W biedronce jest fajna za 29.99 zł Mistrzowie Ognia 25 sh Polecam ! Jak wszystko będzie to stuffik cud malinka, zapraszam do mnie na ocenę. Cytuj
iSurVivaL 0 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zamówiłem dzisiaj Songa, kupiłem też MegaJumbo ale nie polecam bo są słabe Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 13 Grudnia 2014 no szykuje sie niezłe strzelanko, a nie myślisz o jakiś rakietkach? pozdro i zapraszam do mnie Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 13 Grudnia 2014 No bedziesz miał czym strzelac przed sylwestrem :xmas_tongue: na godzine zero polecam Songa :xmas_wink: Cytuj
iSurVivaL 0 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2014 Na tą chwilę to wygląda tak (wiem, że słabo dość słabo) dojdą jeszcze rakiety 2,5" z kauflandu i tajfun z lidla. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Nie sztuka ponakupwwać badziewia, masz super petardy i moim zdaniem najlepszą wyrzutnie. Jak dojdzie Tajfun będzie miód malina. Masz najlepsze produkty z każdej kategorii. Życzę wesołych rodzinnych Świąt, udanych zakupów przedsylwestrowych i bezpiecznego 31/01. Cytuj
Mika 0 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dokup wyrzutnie tajfun, zestaw z rakietami chociażby jakiś za 40 zł i rzymskie ognie w biedronce i będzie git :christmasexclaim: stuff 10/10 Cytuj
iSurVivaL 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 Dzięki Również życzę wam bezpiecznego i udanego sylwka Cytuj
Widelczyk 0 Opublikowano 20 Grudnia 2014 O które rakiety z kauflanda chodzi ? a tak btw. to u mnie w kauflandzie nie ma chyba jeszcze fajerwerków Cytuj
iSurVivaL 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 O które rakiety z kauflanda chodzi ? a tak btw. to u mnie w kauflandzie nie ma chyba jeszcze fajerwerków ://> O te 2,5" z EuroPyro bedą od 27 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi