dopalacz2013 0 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Witam, poniżej przedstawiam wam co prawdopodobnie kupię na ten rok, wiem że mój stuff jest po raz kolejny mały ale w tym roku prawie 3 razy większy niż w zeszłym i to mnie cieszy :)/> do tego wszystkiego dojdzie moździerz z biedronki oraz kilka inny pierdółek, za tydzień idzie zamówienie a więc mogą zajść jakieś zmiany, jeśli macie propozycje lub uwagi to zapraszam do pisania, zakupy zrobię na www.fajerwerkitanio.pl nie wiem czy to dobra decyzja więc możecie też mnie jakoś ukierunkować :)/> poniżej lista Petardy: 3x FP3 Big 1x JC05 2x P0003 Żuki 3x P1217 Czarny Pirat 1x FP1 Jaja Dinozaura 4x EX1 Fontanny: 1x JF05 ZŁOTY WULKAN Rzymskie Ognie: 1x T6236 RZYMSKIE OGNIE Artykuły różne: JF66 FLASH HE0608 PSZCZÓŁKI Wyrzutnie: 4x JB-1 THUNDER KING TXB821 YELLOW / PURPLE peony SM9880 BABEL 101.37zł Pozdrawiam Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Dobre petardy, dwie malutkie wyrzutnoe z ladnymi efektami i kolorowe pierdółki. Jak do tego dojdzie moździerz to będzie malutki ale fajny stuffik z efektem i zabawą. Narazie 8/10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi