Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto moja wygrana w konkursie www.fajerwerki-net.pl :)

Niestety karton doszedł uszkodzony i 2x WULKAN do wyrzucenia.

Reszta na zdjęciu

bezy1f.jpg

Warty 500zł :)

Opublikowano

No w sumie to chyba wyszedłeś na zero :D 62000like to nawet Youtuberzy nie mają pod filmami czy na fejsie ;) Z ciekawości zapytam, gdzie kupywałeś like?

Opublikowano

Nie wygląda mi to na 500zł...

Opublikowano

No w sumie to chyba wyszedłeś na zero :D/> 62000like to nawet Youtuberzy nie mają pod filmami czy na fejsie ;)/> Z ciekawości zapytam, gdzie kupywałeś like?

Zaskocze Cie ale nie kupowałem :xmas_smile::) Mozez pisać i myśleć co chcez ale taka prawda :) :xmas_smile:

Opublikowano

Kurde to co tam jest 500zł? Ludzie co wy, to jest góra 150 jak nie mniej. Zachciało się likowania to teraz mają za swoje hehehe :D Miłego sylwestra życzę :)

JacuQM

Opublikowano

Gdzie ty tu widzisz 500zł ?

Tu wiecej nic za 200zł nie ma ;)

Ale i tak zycze szczesliwego sylwestra

Opublikowano

Sam stuff dosyć fajny ale na pewno nie za 500zł. Tak policzyłem i więcej jak 350zł/400zł napewno nie ma. A co do lajków to żennnnnaaaadaaa i chamskie oszustwo. Po co Ci karton fontann tortowych??????