Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie dzisiaj bardzo dobra pogoda, jutro ma być jeszcze lepsza :67675: także pogoda nocy Sylwestrowej nie popsuje bedzie ostre :f_a:

Opublikowano

Godzina 7 00 Wiatr 0km/h Temperatura -12 i 70cm śniegu. Pozdrawiam

2 dni odśnieżania strefy 0

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej pogoda wymarzona

Opublikowano

Kurde pogoda fatalna,mgła,że na 100 metrów nic nie widać a o północy ma być jeszcze gorsza.No po prostu się wkurzyłem,nie tak to sobie wyobrazałem

Nikt mnie nie zobaczy w okolicy :/

Opublikowano

U mnie niebieskie niebo, słonecznie, z lekkim mrozem, bez dużego wiatru- oby tak się utrzymało :)

Opublikowano

U mnie piękna pogoda, słonko świeci. Brak mgły i opadów. Temperatura 2 stopnie Celcjusza. :D

Udostępniam ogólną mapę pogody dla całej Polski ;)

Najwyższe temperatury

Najwy_sze_temperatury.jpg

Najniższe temperatury

Najni_sze_temperatury.jpg

Opady

Opady.jpg

Wiatry

Wiatry.gif

Opracowane na podstawie danych z Accuweather.com

Opublikowano

Piękna, temperatura perfekto,troszkę śniegu leży, widoczność bardzo dobra. Kilka chmurek na niebie ani grama wiatru.

Opublikowano

znowu wieje lekko ale wieje :(

Opublikowano

Mgła, tragedia, mleko jak cholera :/

Opublikowano

Mgła, tragedia, mleko jak cholera :/

U mnie też ale schodzi

Opublikowano

TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!

Mgła taka,że na 30m nic nie widać.

Chyba odwołuje pokaz który miał być najprzyjemniejszą atrakcją w roku.

Szkoda kasy,prawie 1,5k na pojebaną mgłę :mad:

Jestem taki zły,że masakra!

Opublikowano

U mnie dziś cały dzień bezchmurny i słoneczny. Wiatru nie ma tylko lekki mróź :) Będzie dobrze :) Zielona Góra Pozdrawia!

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Szykuje się niestety deszczowy sylwester :mad:

Opublikowano

Szykuje się niestety deszczowy sylwester :mad:

Że pogoda zmienia się dajmy na to dwa razy w ciągu dnia , jak na moje to ostateczna pogoda na 31.12, sprawdzi się w sobotę rano takie moje

Opublikowano

Że pogoda zmienia się dajmy na to dwa razy w ciągu dnia , jak na moje to ostateczna pogoda na 31.12, sprawdzi się w sobotę rano takie moje

Dokładnie pogoda się może zmienić kilku krotnie do 31 także nie ma się co martwić będzie dobrze :xmas_happy:

Opublikowano

Z tego co mówią moje prognozy to będzie padać. Jedynie dziś prognozują, że opady rozpoczną się już w sobotę. Współczuję, bo w tym roku sylwester wraz z Nowym Rokiem przypada wyjątkowo niefortunnie. Dziś leje, więc wilgotność będzie ogromna co przeniesie się, że nawet jak deszcz nie będzie padać to efekty będą nikły we mgle.

Opublikowano

U mnie ma pół dnia padać.Chyba zrezygnuje z największych rakiet.

Bez przesady nawet jak i w dzień bd padać to noc jeszcze zostaje przeważnie wtedy odpuszcza

Opublikowano

Bez przesady nawet jak i w dzień bd padać to noc jeszcze zostaje przeważnie wtedy odpuszcza

Zobaczy się przed północą czy będę strzelał dużymi rakietami.Ale myślę ,że będzie mgła o północy.
Opublikowano

Drugi rok z rzędu szykuje się fatalna pogoda :mad:.Jutro powinniśmy wiedzieć więcej,bo pojawi się szczegółowa prognoza.Należy wierzyć,że będzie dobrze.

Opublikowano

U mnie niby ma padać ale jak sobie przypomnę nawet te 10 lat wstecz to nie było ani 1 deszczowego sylwestra więc pocieszam się, że ten też będzie suchy, a temperatura taka, że nawet palce nie będą marzły :D.