Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O północy w sylwka bez opadów ale silny wiatr w całej wschodniej Polsce. Lipa 

Opublikowano

Co roku piszę tu po sylwestrze i co roku jestem zadowolony z pogody. Prognozy są zazwyczaj gorsze, niż później okazuje się w rzeczywistości. Nie inaczej było i tym razem. Co prawda minusem był momentami zbyt mocny wiatr, który utrudniał odpalanie oraz zwiewał i zniekształcał efekty, ale ogólnie rzecz biorąc było naprawdę dobrze. Przynajmniej nie było mgły, nie gromadził się dym i było czyste ciemne niebo.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Pierwsze prognozy na Polskę wschodnią są niezbyt sprzyjające. Opady śniegu, wiatr od 18 km/h . Oby to się zmieniło, bo od trzech lat na pogodę sylwestrowa nie mogłem narzekać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem jak u was ale u mnie wczoraj lało cały dzień za to dziś jest pięknie ! Ładne jasno niebieskie przejrzyste niebo, bez jakichkolwiek chmur i słoneczko w pełnej okazałości ?? a 31 ma być jeszcze lepiej temperatura w dzień 2° i -1 w nocy 7% opadów wiatr 10-15 km/h 

Opublikowano

Od rana utrzymuje się gęsta mgła. Mam ogromną nadzieję że jakimś cudem zniknie do wieczora.

Opublikowano

U mnie już opadła i oby się nie podniosła Mam nadzieję że u kolegi też ten scenariusz się powtórzy. 

Opublikowano

Deszcz mgły dziękuję szkoda nawet jednej rakiety na taki syf.

Opublikowano

Mgła, widoczność na 25m max,właśnie zaczyna kropić. Idealne podsumowanie tego roku :D

Opublikowano

Wypowiadam się tu co roku po sylwestrze to wypowiem się i tym razem ;)  

I znowu byłem bardzo zadowolony z pogody. Prognozy były pesymistyczne i wiem, że niektórym pogoda pokrzyżowała plany. Ja też byłem już nakręcony na kiepską pogodę, głównie chodziło o gęstą mgłę. Dzień przed sylwestrem i noc z 30 na 31 były fatalne. Padał deszcz, wilgotność powietrza bliska 100% i faktycznie gęsta mgła. Nie lepiej było w dzień sylwestra. Ale już tradycyjnie, jak na zamówienie, im bliżej godziny 0 tym pogoda lepsza. Mgła, która była w ciągu dnia zaczęła się przerzedzać, do tego żadnych opadów ani silnego wiatru. Pogoda dopisała :D 

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Niby do Sylwestra jeszcze 4 dni, ale prognozy szykują się najgorsze od chyba dekady. Wiatr z silnymi porywami. Opady deszczu na szczęście niewielkie. Już niech zostanie ten mróz. Chociaż niebo czyste, nie ma mgły i jest bezwietrznie. Ech szykowałem się na najbardziej hucznego sylwestra a tu może wyjść kicha

Opublikowano

Też mam obawy co do pogody. Ja na południu Polski obawiam się tego zapowiadanego deszczu, bo tu przygotowanie pokazu było by już naprawdę problematyczne. No i rzecz jasna wiatru. 

Rok temu jak jechałem na miejsce nim nastała godzina policyjna mgła była jak śmietana, a jakoś bliżej północy znacznie poprawiło się. To i myślę że w tym roku jakoś to będzie. 

Opublikowano

Powiem Wam, że chyba nigdy tak nie bałem się o pogodę w Sylwestra jak teraz. Ostatnio kilka razy dziennie sprawdzam prognozy i powiem krótko - są beznadziejne. Deszcz i silny witr, gorzej być chyba nie może...

• Sad 1
  • 2 lata później...
Opublikowano

Pogoda u mnie była prima sort! Bez opadów, bez wiatru, bez mgły - idealne warunki. Natomiast już 1 stycznia od rana cały dzień deszcz.

Opublikowano

Pogoda w tym roku luks u mnie. Ciepło było, bez wietrznie, bez mgły, bez opadów. 

Opublikowano
17 godzin temu, damian7878 napisał:

Pogoda w tym roku luks u mnie. Ciepło było, bez wietrznie, bez mgły, bez opadów. 

To samo u mnie. Full deluxe.

Dzień wcześniej tylko trochę popadało i trawa była mokra i zrobiło się lekkie błoto, ale dzięki temu nie robiły się pożary traw od opadających iskier efektów fajerwerków tak jak w sylwka 2022.