karasiun 0 Opublikowano 11 Grudnia 2014 KONKURS BANEROWY !!!! § 1 Postanowienia ogólne: Zapraszamy do udziału w konkursie Banerowym organizowanym przez Firmę: Top 10 Główna 40 83-021 Przejazdowo FUNDATOREM NAGRÓD JEST: Piromax Sp. z o.o. 05-082 Blizne Łaszczyńskiego ul. Warszawska 34 § 2 Uczestnicy konkursu 1. Konkurs ma charakter otwarty, może brać w nim udział każda zainteresowana osoba, która spełnia następujące warunki: - polubiła Fanpage sklepu https://www.facebook.com/fajerwerkimarket?fref=ts - polubiła Fanpage https://www.facebook.com/Piromax.Fajerwerki?fref=ts - Oraz musi być zarejestrowanym użytkownikiem forumfajerwerki.pl -Ograniczenie wiekowe +18 lat _________________________________________ § 3 Zasady udziału w konkursie 1. Udział w konkursie jest bezpłatny i całkowicie dobrowolny. 2. W konkursie mogą uczestniczyć jedynie osoby zamieszkałe na terenie Rzeczypospolitej Polskiej. 3. Czas trwania konkursu jest określony : rozpoczęcie – 11 Grudnia 2014, zakończenie – 17 Grudnia 2014 4. Konkurs polega na stworzeniu Baneru reklamowego na którym będzie widoczne logo TOP10 oraz PIROMAX, 5. Najładniejsze banery zostaną wyłonione przez Szefa Firmy TOP10 oraz użytkownika forumfajerwerki "karasiun" 6.Prace należy przesyłać na adres e-mail: fajervorker@onet.pl w temacie pracy proszę podać Nick z Forumfajerwerki.pl ____________________________________ § 4 Nagrody 1 Miejsce- PXB3804 TAJPAN 2 Miejsce- PXB2304 TURBO 3 Miejsce- PXB2301 IGNIS 2. Koszt wysyłki nagród pokrywa Firma TOP10 3. Oficjalne ogłoszenie wyników konkursu zostanie 17.12.2014 r. § 5 Postanowienia końcowe 1. Organizator zastrzega sobie prawo przerwania, zmiany lub przedłużenia konkursu w razie wystąpienia przyczyn od niego niezależnych. 2. Osoby, które nie spełnią któregokolwiek z warunków określonych w niniejszym regulaminie lub podadzą nieprawdziwe informacje, zostaną automatycznie wyłączone z konkursu. 3. Przystąpienie uczestnika do konkursu jest równoznaczne z akceptacją treści niniejszego regulaminu. 4. Wszelkie pytania dotyczące konkursu należy kierować pod podany nr GG: 35010357 Powodzenia :xmas_tongue:
karasiun 0 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2014 Loga konkursowe zostały dodany na FanPage FB , co znajdzie się tam więcej prócz loga obu firm to już zależy od was mogą być różnego rodzaju napisy różną czcionką itp ale nie za dużo tego ani nie za mało, musi być ładnie a nie na odpierdziel wszystko Oczywiście żadne inne loga nie mogą się pojawić na takowym banerze, czekamy na wasze prace
Crispers5 1 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Standarodwy zestaw pytań: 1. Czy organizator bierze udział w konkursie? 2. Jaka jest wartość powyższych wyrzutni? 3. Dlaczego wyrzutnie te nie są w ofercie sklepu?
karasiun 0 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2014 1. Nie 2. Cieżko dokładnie określić kwotę 3. Ponieważ fundatorem jest PIROMAX i przysłał oddzielny kartonik z nagrodami które zostaną podzielone na 3 Konkursy
Mks 2 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Mam pytanie dotyczące tego baneru . Czy może on być w stylu świątecznym ?
brydzio12346 3 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Dostanę jakieś potwierdzenie na Email , że mój baner został zaliczony do konkursu ?
Crispers5 1 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Nie obraźcie się, ale powyższe nagordy nie motywują mnie zbytnio do działania.
karasiun 0 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2014 Może być taki jaki tylko chcecie wybierzemy najładniejsze 3 prace Tak potwierdzenie będzie e-mail
Cooli 4 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Nie obraźcie się, ale powyższe nagordy nie motywują mnie zbytnio do działania. :)/> To nei bierz udziału. MArudo....
mantis 433 Opublikowano 12 Grudnia 2014 3. Czas trwania konkursu jest określony : rozpoczęcie – 11 Grudnia 2014, zakończenie – 17 Grudnia 2014 6. Czas trwania konkursu jest określony : rozpoczęcie – 10 Grudnia 2014, zakończenie – 14 Grudnia 2014 Jeśli dobrze zrozumiałem, to prace należy wysyłać do 14 grudnia, natomiast wyniki będą ogłoszone 17 grudnia? Coś tutaj chyba wymaga sprostowania.
karasiun 0 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jeśli dobrze zrozumiałem, to prace należy wysyłać do 14 grudnia, natomiast wyniki będą ogłoszone 17 grudnia? Coś tutaj chyba wymaga sprostowania. już zostało poprawione szybciej zauważyłem niż napisałeś he od 11ego do 17ego
arni123 0 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Moge wiedziec czy moj baner bierze udział w konkursie, bo nie dostałem potwierdzenia
karasiun 0 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2014 Moge wiedziec czy moj baner bierze udział w konkursie, bo nie dostałem potwierdzenia :)/> Bierze udział
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2014 Witam ja też nie dostałem potwierdzenia a wysłałem wczoraj swój baner może mi ktoś potwierdzić że mój baner bierze udział w konkursie? I czy baner ma mięć charakrer baneru na strone internetową jakieś określone wymiary?
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2014 proszę o jakąs odpowież albo potwierdzenie ze moje prace biorą udział w konkursie
karasiun 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 WYNIKI KONKURSU BANEROWEGO !! 1. Capensis 2. MarcePAN 3. Karis126 Adresy do wysyłki proszę przesyłać w wiadomości na facebooku lub do użytkownika karasiun na forumfajerwerki.pl Pozdrawiamy, Firma TOP10
Mati88 1 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Rozumiem, że konkurs przeznaczony dla osób młodszych, ale traktowanie zainteresowanych jak łosi nie przystaje.Opóźnienia w wynikach, nie wiadomo czy prace po tym terminie brały udział, nie wklejenie wygranych bannerów, żeby reszta mogła sobie porównać, zero słów wyjaśnień.
Rekomendowane odpowiedzi