gorgol 0 Opublikowano 15 Października 2007 Miał ktoś, widział ktoś... podobno dwuwybuchowe rakiety są bardzo efektowne, ale jeszcze nigdy takiej nie miałem... a więc ? http://www.jgs.pl/rakiety-tr17-p-222.html Cytuj
witus 0 Opublikowano 15 Października 2007 Cóż, rakiety dwuwybuchowe - w sumie ich nie miałem, ale za tą cenę niczego sensownego nie można się spodziewać. Większe rakiety np. rakieta Quatro, którą miał user MSN kosztowała około 40 zł / sztuka, a wybuchła bodajże o efekcie chryzantemy + dwie małe obok, tak więc nie opłaca się kupować takiego sprzętu, a za tą cenę tym bardziej :razz: Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 15 Października 2007 Miałem te rakiety, nawet kilka razy w tym roku.Efekt żadna rewelacja ale też nie najgorszy: zwykłe zielono-czerwone peoniew odstępie ok. sekundy.Do zabawy można kupić ale do strzelania o północy w Sylwka raczej nie. Mało kto zauważy. Cytuj
gorgol 0 Autor Opublikowano 15 Października 2007 oczywiście...ja będę mało strzelać w samą północ... ale uważasz, że za 18 zł się opłaca (1szt./3zł)...przynajmniej duże te rozpryski czy raczej małe ? Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 15 Października 2007 Według mnie się opłaca. Rozpryski były raczej średnie ale tę wielkość nadrabiają ilością strzałów.Kup a się przekonasz P.S. W hurtowni kupisz je za 16 złotych. Cytuj
gorgol 0 Autor Opublikowano 15 Października 2007 W takim razie kupię je i jak wreszcie dorobimy się w rodzinie cyfrówki :grin: to nakręcę film... niestety do artykułow tropica mam dostęp tylko przez neta no i w supermarketachdzięki za odp. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 24 Listopada 2007 tak to prawda wybuchają 2 razy piekne czerwone palmy :grin: Cytuj
Gość Sebek Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zastanowię sie nad ich kupnem... Jak namnie bardzo fajne i tanie. A co sądzicie o rakietach TA 38 lub TA 29Która waszym zdanie jest lepsza i czy wogóle opłaca sie je kupować?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi