mpiwowski 182 Opublikowano 15 Października 2007 Jestem zainteresowany kupnem kilku wyrzutni Tropica, a dokładniej tych:- WN255- TB117- TB106C- TB48- TB33- TB11Może miał ktoś, którąś z tych wyrzutni i wyraził by swoją opinię :mrgreen: lub polecił by mi jakąś inną jeszcze. Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 15 Października 2007 Właśnie też się kiedyś zastanawiałem co to może być ta TB-33, bo opis to: Ciągnący się w górę gruby, srebrny ogon ...... no i niby za takie coś 19 strzałow ok 35zł .....to chyba muszą być naprawde grube te ogony :smile: Co do TB-117 myślę, że będzie naprawdę bardzo ciekawazobaczymy, zobaczym....może ktoś będzie coś wiedział na temat tych wyrzutni Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 15 Października 2007 Zgadza się TB-33 ma naprawdę gruby ogon i długo ciągnący się, no i dlatego bardzo mi się spodobała :mrgreen: Może ktoś ją miał?tu macie jej film: http://www.uploader.pl/?d=8150AAFC1niestety bardzo słaba jakość Cytuj
cavasss 0 Opublikowano 16 Października 2007 Co do TB33 to właśnie ją posiadam bo lubię ten efekt jak i posiadam TB45 ponieważ mają identyczną liczbę strzałów i identyczny efekt ale TB45 na końcu wystrzela trzy strzały jednocześnie z craklingiem, i mam je aktualnie obie w domu bo zawsze chcialem je porównać i czy różnica w cenie pomiędzy nimi jest warta efektu dlatego po sylwestrze napewno napisze wam którą bardziej się opłaca, Co do TB117 to warto polecam ją i również ją posiadam aktualnie czekającą na sylwestra. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi