szymon_274 0 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Witam i zapraszam do oceny mojego skromnego stuffu Sklep Korsarz - polecam gorąco! Wyrzutnie: -JW05 Pluton - Seria Big Bang -JW08 Wenus - Seria Big Bang -P7132 Best Ball Rakiety: -3775 - Voo Doo -JR8 - Diabolo -R20072 - Perfect Moździerz: -JW47 - Magnum - Moździerz Petardy: -JC01S - Piccolo Corsair Class S -EX1 - Explosive I x2 -K0204-3 Petarda 3 efekty -P1203 - KORSARZ -JC05 - FP3 SMALL x3 -K0203B - Double-Bangs -RC1,RC3,RC5 -K0201-2 Super Piccolo 2strz. -TXP068 -Super Petarda Rzymskie ognie: -T6237 - Rzymskie Ognie -T6236 - Rzymskie Ognie x2 Artykuły rożne: -P3032 Vesuw x10 -P0006 Zimne Ognie -P0001A - Kornik -P002 - Diabełki -P5003 Koliber -JL-1 Lont Zielony VISCO x12m suma: 224,45zł :xmas_wink: zdjęcia: Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Ciekawy mały stuffik z dużą ilością zabawy, dobrymi rakietamy ale i z większą kosteczką o dobrym efekcie. Jak za 226zł to bardzo dobrze to sobie ułożyłeś. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Swietny stuff masz troche zabawy ale i jest konkret na godzine zero ;)/> Planujesz cos jeszcze kupowac ? Cytuj
szymon_274 0 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2014 Swietny stuff masz troche zabawy ale i jest konkret na godzine zero ;)/> Mlanujesz cos jeszcze kupowac ? jasna sprawa, niedługo wybieram sie do hurtowni niedaleko mnie, będą jeszcze jakieś rakietki, petardy no i porządne rzymiaki:) Cytuj
ZawodowyFMX 0 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Super stuff :3 Jest zabawa i konkretnie na 24. :xmas_biggrin:/> Cytuj
szymon_274 0 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2014 a w tym roku rzeczywiście zaszalalem z tymi rzymiakami dzięki za miłe opinie Cytuj
iSurVivaL 0 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Bardzo ładnie się to prezentuje Nie myślałeś może żeby dokupić głośniejsze petardy ? Cytuj
szymon_274 0 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2014 Btw, bardziej stawiam na efekt i zabawę wiec myślę ze ilość petard jest dobra, ale dobrych petard nigdy za wiele Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 13 Grudnia 2014 jasna sprawa, niedługo wybieram sie do hurtowni niedaleko mnie, będą jeszcze jakieś rakietki, petardy no i porządne rzymiaki:) Polecam po drodze wstąpic do Reala :xmas_biggrin: bo jednak kostka Tajfun za 99zł to zadkosc tez planuje w nia sie zaopatrzyc :xmas_smile: Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Bardzo dobrze dobrany stuff za tą cenę.Dobre rakiety,piękna moździerz,którą mogę polecić,art.rożne fajne.Kilka ładnych kostek.Jak najbardziej stuff dobrze skompletowany w stosunku do budżetu. Cytuj
szymon_274 0 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2014 Polecam po drodze wstąpic do Reala :xmas_biggrin:/> bo jednak kostka Tajfun za 99zł to zadkosc tez planuje w nia sie zaopatrzyc :xmas_smile:/> Tajfun za 99zl jest w lidlu a nie w realu Dzięki Panowie jeszcze raz za tak dobre oceny, kilka dni planowania nie poszło na marne Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Fajny stuffik. Jest wszystko co powinno być. Mam nadzieje że sylwester bedzie udany JacuQM Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Tajfun za 99zl jest w lidlu a nie w realu :D/> Dzięki Panowie jeszcze raz za tak dobre oceny, kilka dni planowania nie poszło na marne ;)/> Oj przepraszam mój błąd pomyliły mi sie sklepy Cytuj
szymon_274 0 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2014 jeszcze takie jedno zdjęcie mam, jakby ktoś chciał wszystko zobaczyć Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Fajny Stuff, Jest sporo petard,fajne rakiety czego brakuje np. u mnie:) Mój sąsiad brał w tym roku moździerz Magnum,myśle że będzie równie dobry jak Artillery z Triplexa. Masz 3,ale za to bardzo fajne kostki-widze że w tym roku stawiasz na zabawe i pojedyńcze odpalanie? Pozdrawiam :xmas_happy: Cytuj
szymon_274 0 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2014 Fajny Stuff, Jest sporo petard,fajne rakiety czego brakuje np. u mnie:) Mój sąsiad brał w tym roku moździerz Magnum,myśle że będzie równie dobry jak Artillery z Triplexa. Masz 3,ale za to bardzo fajne kostki-widze że w tym roku stawiasz na zabawe i pojedyńcze odpalanie? Pozdrawiam :xmas_happy:/> jest dokładnie tak jak napisałeś, stawiam na zabawe i efekt:) dzięki za miłe słowa! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi