velibrum 12 Opublikowano 16 Października 2007 Pokaz ten odbył się w Radawcu pod Lublinem 2 września br. roku z okazji zakończenia dożynek. Dnia poprzedniego byłem na innym pokazie na którym był strzelany mniejszy kaliber, więc ten w Radawcu na którym strzelany był trochę większy kaliber podobał mi się bardziej. Były sekwencje wachlarzowe, na koniec były profesjonalne szelki. Daje 7,5/10Firmą organizującą były fajerwerki AS. Pozdrawiam. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 16 Października 2007 Bardzo ładny pokaz, ale tak naprawdę rozkręcił się dopiero pod koniec bo poleciały szelki. Zostało też użyte sporo skośnych wyrzutni i za to duży plus.Moja ocena 7/10 Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 16 Października 2007 Pokaz dość ładny.Fajne wachlarze, ładne efekty i super szelki na koniec.Daję 7/10. Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 16 Października 2007 ładny - 7,68/10 :razz: .... tak..szelki na koniec OK..... i to co mpiwowski mówił...skośne wyrzutnie to jest coś Cytuj
Dragon 0 Opublikowano 16 Października 2007 podobało mi sie i wspomniał mi się dawny sylwek patrząc na te szelki :mrgreen: 7,5/10 Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 17 Października 2007 Ładniulki pokazik, daję 7/10 trochę słaba jakość, ale jest ok ujdzie :smile: podobały mi sie szelki, szkoda, że to drogie takie ( by się kupiło samemu ) :razz: Cytuj
kamil 0 Opublikowano 17 Października 2007 Bardzo ładny pokaz tylko obraz ci trochę latał :lol: sporo skośnych wyrzutni :grin: 9/10 Cytuj
cavasss 0 Opublikowano 17 Października 2007 jakaś szansa na link do zassania ??????????????????????pj: nie używaj tylu znaków zapytania! Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 21 Października 2007 jakaś szansa na link do zassania ??????????????????????pj: nie używaj tylu znaków zapytania! Oczywiście że jest :mrgreen: http://www.sendspace.com/file/a9j20dSory że to tyle trwało. Plik waży 70 mb Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi