Skocz do zawartości

02.09.2007 - Radawiec - zakończenie dożynek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokaz ten odbył się w Radawcu pod Lublinem 2 września br. roku z okazji zakończenia dożynek. Dnia poprzedniego byłem na innym pokazie na którym był strzelany mniejszy kaliber, więc ten w Radawcu na którym strzelany był trochę większy kaliber podobał mi się bardziej. Były sekwencje wachlarzowe, na koniec były profesjonalne szelki.
Daje 7,5/10
Firmą organizującą były fajerwerki AS.

Pozdrawiam.
Opublikowano

Bardzo ładny pokaz, ale tak naprawdę rozkręcił się dopiero pod koniec bo poleciały szelki. Zostało też użyte sporo skośnych wyrzutni i za to duży plus.

Moja ocena 7/10

Opublikowano

Pokaz dość ładny.
Fajne wachlarze, ładne efekty i super szelki na koniec.
Daję 7/10.

Opublikowano

ładny :wink: - 7,68/10 :razz: .... tak..szelki na koniec OK..... i to co mpiwowski mówił...skośne wyrzutnie to jest coś :wink:

Opublikowano

podobało mi sie i wspomniał mi się dawny sylwek patrząc na te szelki :mrgreen:
7,5/10

Opublikowano

Ładniulki pokazik, daję 7/10 trochę słaba jakość, ale jest ok :wink: ujdzie :smile: podobały mi sie szelki, szkoda, że to drogie takie ( by się kupiło samemu ) :razz:

Opublikowano

Bardzo ładny pokaz tylko obraz ci trochę latał :lol: sporo skośnych wyrzutni :grin: 9/10

Opublikowano

jakaś szansa na link do zassania ??????????????????????

pj: nie używaj tylu znaków zapytania!

Opublikowano
jakaś szansa na link do zassania ??????????????????????

pj: nie używaj tylu znaków zapytania!

Oczywiście że jest :mrgreen: http://www.sendspace.com/file/a9j20d
Sory że to tyle trwało. Plik waży 70 mb