brydzio12346 3 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Co waszym zdaniem w tym roku opłaca się kupić jeżeli chodzi o oferty fajerwerków w marketach ? Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 14 Grudnia 2014 To żależy co chcesz kupić Jak dla mnie najlepsza oferta (jak narazie) to eclerk i biedronka Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 14 Grudnia 2014 kostka Extreme i rakiety BEST z lidla, w Leclercu jest duuuużo świetnych rzeczy od piromaxa, biedronka też w miare, ale to co kupisz zależy od ciebie Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zależy za jaką kwotę ale na pewno Tajfun z Lidla jest warty uwagi, jeżeli chodzi o coś konkretnego. Jeżeli o mniej konkretnego to patrz na produkty w biedronce JacuQM Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jeśli chodzi o dobre zakupy to koniecznie musisz odwiedzić biedronke, lidla oraz E.lecler. Dużo dobrych produktów w niskich cenach. Cytuj
PyroMarcin 0 Opublikowano 14 Grudnia 2014 zgadzam się z powyżej chociaż u mnie nie ma e.leclera ale bierdronka jest całkiem spoko i lidl tak samo i ma okazdyjnie tanią wyrzutnie tajfun Cytuj
FIREWORKSmaN772 0 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ja Ci bardzo polecam udać się do lidla po zakup rakiet DR04 BEST i nie tylko. Miałem je rok temu i nie spodziewałem się po nich tak dobrego efektu. Nie wiem jak jest z nimi w tym roku, ale jak zostanie mi 15zł to tylko je brać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi