Skocz do zawartości

[dominiol] Stuff 2014/2015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, oto mój stuff na tego rocznego sylwestra. Do tego dojdzie jeszcze jakiś zestaw lub wyruztnia z marketu, bardziej poszedłem w huk i ilość niż jakość, są to póki co moje rekordowe zakupy. Paczka ze sklepu www.sklepbigfun.pl którego serdecznie Polecam!

Lista:

1x Raca Morska

1x Super Corsair (Jorge)

1x Achtung (Jasper)

9x FP3 BIG (Jorge)

3x China Boller

3x Danger RC5

2x Rakiety Pisces

2x Rakiety Whistling Moon travellers

2x Explosive I

3x Wyrzutnia Kasjopeja

1x Rakiety Planet

2x Jaja dinozaura

1x Cyrkoblitz - 6 sztuk (Kometa)

1x Wyrzutnia Birma

1x Wyrzutnia RIO

2x Żuki

1x Bateria Saturn 25

1x Petarda K0203-3SN(S)

1x Bang

Oto filmik przedstawiający całość:

Opublikowano

No mały i ciekawy stuffik z malutkimi kostkami z dobrym efektem. Niepotrzebnie tylko kupowałeś aż tyle petard. Pozatym masz też tanie ale dobre rakietki z dużą ilością zabawy. Dojdzie coś może jescze czy to już wszystko?

Opublikowano

Myślę jeszcze nad jakąś wyrzutnią do 40 złotych lub nad jakimiś rakietami lub moździerzem, ale to już zakupy w marketach. Do tego dojdzie może jeszcze trochę hukowych i kilka rac ale to dopiero po świętach będę myślał ;)

Opublikowano

Stuff swietnie dobrany jest troche chuku do zabawy, swietne rakiety i jest tez pare kostek z pieknym efektem na godzine zero

Polecał bym do tego dokupic jeszcze mozdzierz ;)

Opublikowano

Do zakupów doszła raca morska oraz 3 stroboskopy. Zapraszam do oceny! Po świętach kolejne zakupy, zdjęcia wszystkiego zrobię po ostatnich zakupach.