dominiol 0 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Witam, oto mój stuff na tego rocznego sylwestra. Do tego dojdzie jeszcze jakiś zestaw lub wyruztnia z marketu, bardziej poszedłem w huk i ilość niż jakość, są to póki co moje rekordowe zakupy. Paczka ze sklepu www.sklepbigfun.pl którego serdecznie Polecam! Lista: 1x Raca Morska 1x Super Corsair (Jorge) 1x Achtung (Jasper) 9x FP3 BIG (Jorge) 3x China Boller 3x Danger RC5 2x Rakiety Pisces 2x Rakiety Whistling Moon travellers 2x Explosive I 3x Wyrzutnia Kasjopeja 1x Rakiety Planet 2x Jaja dinozaura 1x Cyrkoblitz - 6 sztuk (Kometa) 1x Wyrzutnia Birma 1x Wyrzutnia RIO 2x Żuki 1x Bateria Saturn 25 1x Petarda K0203-3SN(S) 1x Bang Oto filmik przedstawiający całość: Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 15 Grudnia 2014 No mały i ciekawy stuffik z malutkimi kostkami z dobrym efektem. Niepotrzebnie tylko kupowałeś aż tyle petard. Pozatym masz też tanie ale dobre rakietki z dużą ilością zabawy. Dojdzie coś może jescze czy to już wszystko? Cytuj
dominiol 0 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2014 Myślę jeszcze nad jakąś wyrzutnią do 40 złotych lub nad jakimiś rakietami lub moździerzem, ale to już zakupy w marketach. Do tego dojdzie może jeszcze trochę hukowych i kilka rac ale to dopiero po świętach będę myślał Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Stuff swietnie dobrany jest troche chuku do zabawy, swietne rakiety i jest tez pare kostek z pieknym efektem na godzine zero Polecał bym do tego dokupic jeszcze mozdzierz Cytuj
dominiol 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2014 Do zakupów doszła raca morska oraz 3 stroboskopy. Zapraszam do oceny! Po świętach kolejne zakupy, zdjęcia wszystkiego zrobię po ostatnich zakupach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi