CzesioStunter 1 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Tak na szybko pierwsza fotka bo nawet nie zdążyłem rozpakować kartonów, tylko wyciągnąłem z samochodu. Oczywiście nie jest to jeszcze wszystko, czekam jeszcze na kilka produktów i w przyszłym tygodniu fotka całości ;)/>
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Wreszcie Czesio zrobił temat . Czekam aż rozpakujesz wszystko oraz na kolejną część
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Z Bartkiem tak samo , miał mało kupować a kupił tyle ile kupił
piropiotr223 11 Opublikowano 17 Grudnia 2014 No już widze 3 samumy, songa, black kata kilka one rowów, jeśli mnie oczy nie mylą to solaris oraz JW402. No już jest super a co dopiero jak bedą następne zakupki, pokaz w tym roku też pewnie będzie. Będzie się działo i ciekawi mnie co jest w innych kartonach. Będzie tyle co w latach poprzednich czy mniej lub więcej? PS. Czekałem na twój stuff i zaczynałem się niecierpliwić ale nie zawiodłeś mnie.
mpiwowski 182 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jak będzie sraka na niebie z takiej ilości to zbiję goły tyłek pachem za nie wyciąganie wniosków. xD
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zobaczymy jak to będzie Na pewno jakość nagrania się poprawi znacznie a to już jest progress haha Jutro odbieram ostatnią pake z triplexem i zacznę coś układać i się przyłożę w końcu do tego bo to na prawdę już chyba ostatni raz
domin839 2 Opublikowano 17 Grudnia 2014 I tak ten ostatni raz będzie w tym roku, w następnym i jeszcze w następnym. Zobaczysz
abuk 30 Opublikowano 18 Grudnia 2014 A jednak Czesio powrócił Tak po cichu myślałem, że to jeszcze nie czas na zakończenie kariery. Wykładaj wszystko z kartonów i wstawiaj fotę bo ciekawość mnie zżera co tam nakupiłeś Przyłóż się solidnie, po z takiej ilości piro można zrobić piękne show, powodzenia w pokazie! Zakupy w Gromie?
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2014 A jednak Czesio powrócił :D/> Tak po cichu myślałem, że to jeszcze nie czas na zakończenie kariery. Wykładaj wszystko z kartonów i wstawiaj fotę bo ciekawość mnie zżera co tam nakupiłeś :D/> Przyłóż się solidnie, po z takiej ilości piro można zrobić piękne show, powodzenia w pokazie! :)/>Zakupy w Gromie? ;)/> Tak zakupy w gromie
damian7878 98 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Kilka rewelacyjnych kostek jest już widocznych.Są przepiękne.Czekam z niecierpliwością aż rozpakujesz kartony.Jestem ciekaw ile jeszcze w tych kartonach jest profesjonalek?Ciekawe czy przebijesz abuka i bartkaeuro :xmas_tongue:
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2014 Tu nie ma żadnych profesjonalek plastry jeszcze NWP
damian7878 98 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Tu nie ma żadnych profesjonalek plastry jeszcze NWP ;)/> Tak wiem.Ja po prostu mówie min.na 49tki kalibru 1,2 jak o profesjonalnych,bo kosztują sporo,są duże i większość z nich jest extra :xmas_smile:
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2014 damian mnie trudno nie jest przebić ;D Nie mam tego jakoś dużo. Postawiłem na konkrety :fireworks:/>/> No to czekam sam na foto. Akurat w tej "Branży" nie chodzi o to kto ma więcej tylko o wspólną pasje i nie można kogoś dyskwalifikować bo np wydał 200zł i ma mało a ktoś wydał 5 tys i ma dużo ;)/> Wszyscy powinni być równi. Fota całości jutro bo dzisiaj odebrałem ostatnie artykuły a towaru akurat jest dużo myślę, że spokojnie można porównać do ubiegłych lat nie brakuje również konkretów./>
JacuQM 122 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Podstawowe pytanie. Może będziesz odpalać pojedynczo? Tak poza tym ilość robi wrażenie, zobaczymy co to będzie po ustawieniu piro-ścianki JacuQM
Raphii 1 Opublikowano 18 Grudnia 2014 fajny stuffik jak długi pokazik minutka - dwie? pozdrawiam! trzymaj się cieplutko :-)
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2014 Tym razem pewnie odpali wszystko naraz. :P/> Będziemy hejtować po filmie hahahaha
Raphii 1 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Będziemy hejtować po filmie hahahaha :D/>/> hahahahha :D/> Szczerze mówiąc to zdałoby się w końcu zrobić coś fajnego bo szkoda tylko tych produktów :D/> Muszę się przyłożyć w końcu i nie olewać tego to może się uda :D/> może tylko jak znowu nie wyjdzie to mnie nie hejtuj :<
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2014 Szczerze mówiąc to zdałoby się w końcu zrobić coś fajnego bo szkoda tylko tych produktów Muszę się przyłożyć w końcu i nie olewać tego to może się uda
mantis 433 Opublikowano 19 Grudnia 2014 W tym roku również nie zawiodłeś. Zobaczymy kto wygra wyścig o największy stuff na forum. Pozostaje czekać na resztę zakupów i fotkę całości.
damian7878 98 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Po prostu mnie zatkało.Taka ilość konkretów,wspaniałych wyrzutni.Jesteś mistrzem Czesiu :xmas_smile:
Rekomendowane odpowiedzi