myszek 0 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Witam, postanowiłem, że i ja się pochwalę swoim tegorocznym stuffem ;)/> Zakupy robiłem w piroart.eu. Sklep zresztą polecam. Zapłaciłem +/- 500zł. Co tu dużo mówić. Z zabawy nieco wyrosłem, impreza ze znajomymi, więc nie ma tu praktycznie pierdółek. Całość ma być tylko odpalona i oglądana :)/> Oto lista: 2x Fortuna TXB825 2x Backyard fun Magic key Color wave TXB645 Amaretto TXB412 S.Z.O.K. TXB188 Fantazja TXB280 Passat TXB394 Samum TXB400 Cyklop TXB436 JW3001 JW90 JW06 2x Kongo i 2x JW01 oraz parę rzymiaków No i oczywiście fotka dla ciekawskich, jakość średnia: http://images.tinypic.pl/i/00609/5dj9gfjm9x3k.jpg Pozdrawiam Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Swietny stuff duzo konkretów a i małych kostek tez nie zabrakło polecam jeszcze zawidac do lidla po tajfuna :xmas_biggrin: Cytuj
myszek 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2014 Chętnie bym to zrobił, ale budżetowo już nie podołam Cytuj
myszek 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2014 Cóż, miałem już nic nie kupować. Ale byłem w Carrefourze i jakoś tak wpadła mi do koszyka, no to już zapłaciłem... xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi