kubakuba08 0 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Oto mój stuff ze sklepów 1.Apollo (pyroco) 2.Harmonie (pyroco) 3.Super bomba (pyroco) 4.Ghost hunter (pyroco) 5.Bond girl (pyroco) 6.Fire 3 (jorge) 7.Nosfertu (jorge) 8.Rakiety dwa opakowania planet małe 9.Rzymskie ognie posejdon 10.Piromax hydra 11.Piromax top 64 Petardy będe kupował później.Co sądzicie o takim stuffie? Czy byście coś zmienili?Jak tak to co? Np. Usunąć jakąś wyrzutnie i kupić inną. Z góry dzieęki za odpowiedzi:) Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 18 Grudnia 2014 No dobry, efektowny, konkretny stuff. Odradziłbym Ci kupować tylke kostek od pyroco, miałem i powiem że się rozczarowałem, tak samo na ich rakietach. Lepiej odwiedź np. kaufland i kup sobie rakiety za 5.99 i te większe za 14.99, mają podobno przepiękne oraz wielkie efekty. Kup też więcej kostek od np. Euro Pyro z kauflanda i sprawdzone marki typu triplex, jorge, kometa czy piromax i wtedy będzie naprawdę dobrze. Cytuj
0 Rezek 0 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Polecam kupić zestawik za 3 dyszki w Biedronce Polecam Kostki z Kauflanda za 15zł i Rakietki jak Kolega u Góry. Cytuj
0 ArbTree 67 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Ja od siebie polecam rakiety z Kauflandu za 14,99 zł bo efekt jest naprawdę wielki i piękny Zresztą sam oceń https://www.youtube.com/watch?v=qxFb4U_KOs8 https://www.youtube.com/watch?v=B0s7iJ4T16Y Cytuj
0 kubakuba08 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2014 A jakie petardy polecacie dostępne w sklepach i stoiskach? Cytuj
0 czarodziej 0 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Oto mój stuff ze sklepów 1.Apollo (pyroco) 2.Harmonie (pyroco) 3.Super bomba (pyroco) 4.Ghost hunter (pyroco) 5.Bond girl (pyroco) 6.Fire 3 (jorge) 7.Nosfertu (jorge) 8.Rakiety dwa opakowania planet małe 9.Rzymskie ognie posejdon Petardy będe kupował później.Co sądzicie o takim stuffie? Czy byście coś zmienili?Jak tak to co? Np. Usunąć jakąś wyrzutnie i kupić inną. Z góry dzieęki za odpowiedzi:) pyrocco to szrot. Firma skupuje wszystko co najgorsze w chinach ładnie pakuje i opycha takim jak ty którzy mysla, ze łapia okazje. Cytuj
0 kubakuba08 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2014 No to mała zmiana wyrzytnia apollo =moździerz mistrzowie ognia. Cytuj
0 Mika 0 Opublikowano 18 Grudnia 2014 polecam kupić kostki komety, jorge i euro pyro :xmas_tongue: i rakiety lub zestaw to najlepiej z jakiegoś marketu najtaniej :christmasexclaim: Cytuj
0 kubakuba08 0 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2014 Czy jest gdzieś film z wyrzutni nosferato? Fire1 (jorge vs fire 3 jorge) Cytuj
Pytanie
kubakuba08 0
Oto mój stuff ze sklepów
1.Apollo (pyroco)
2.Harmonie (pyroco)
3.Super bomba (pyroco)
4.Ghost hunter (pyroco)
5.Bond girl (pyroco)
6.Fire 3 (jorge)
7.Nosfertu (jorge)
8.Rakiety dwa opakowania planet małe
9.Rzymskie ognie posejdon
10.Piromax hydra
11.Piromax top 64
Petardy będe kupował później.Co sądzicie o takim stuffie?
Czy byście coś zmienili?Jak tak to co?
Np. Usunąć jakąś wyrzutnie i kupić inną.
Z góry dzieęki za odpowiedzi:)
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi