Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Od razu mówię, że nie wiem czy to dobry dział, bo temat jest dosyć wyjątkowy. Jak coś to przenieście do innego, ale do rzeczy.. Nie wiem czy tylko ja zauważyłem, że na facebooku na fanpage'u: "Petardy" znajdują się zdjęcia stuff'ów użytkowników z naszego forum. Do tego najczęściej jest opis: Nadesłane od użytkownika, stuff zamawiany na fireworld.pl ... Jak dla mnie to dosyć dziwna sprawa. Wydaje mi się po prostu, że jest tutaj jakiś użytkownik, który bezczelnie kopiuje sobie zdjęcia naszych stuff'ów na swój fanpage. :xmas_mad:/>/> Oto przykład:
- zobaczcie sobie.. A oto to samo zdjęcie użytkownika "Camel" : http://www.forumfajerwerki.pl/topic/14747-camel-zakupystuff/page__pid__127063#entry127063 Jeżeli dobrze przeczytałem, to on zamawiał z Ins-Fireworks, a nie fireworld.pl Inna sprawa jest wtedy, kiedy ktoś sam nadsyła no to okej, ale ja widziałem już sporo fotek z forum na tym fanpage. A oni ogólnie są zakłamani. W październiku był konkurs na fajerwerki i ja naiwny wziąłem udział, niby że wygrałem 1 miejsce. Kontaktowałem się z nimi na pw na fb no i bla bla, adres do przesyłki itd. Pisali, że paczka będzie szła maksymalnie 2 tygodnie bo to poczta. No dobra okej - minęły dwa tygodnie i nic, do tej pory nic nie dostałem i nie dostanę. Oszukali mnie to raz, a dwa - wyłudzili dane. Jak zacząłem się upominać i pytać na fb to zablokowali mnie i dwóch pozostałych zwycięzców. No i tak to zostało. Ale bym im narobił kwasu, no ale to jest po prostu takie chamstwo, że... nic nie mogę zrobić. Zgłaszałem stronkę na fb kilka razy, ale nic. Przejrzyjcie sobie ten fanpage. Według mnie to po prostu zwykli kłamcy i oszuści i w dodatku jeszcze zdjęcia kopiują. Jeżeli namieszałem bardzo z tym, to już z góry przepraszam no i czekam na wasze wypowiedzi w związku z tym. Pozdrawiam! ;)/>/>
Pytanie
FIREWORKSmaN772 0
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Od razu mówię, że nie wiem czy to dobry dział, bo temat jest dosyć wyjątkowy. Jak coś to przenieście do innego, ale do rzeczy.. Nie wiem czy tylko ja zauważyłem, że na facebooku na fanpage'u: "Petardy" znajdują się zdjęcia stuff'ów użytkowników z naszego forum. Do tego najczęściej jest opis: Nadesłane od użytkownika, stuff zamawiany na fireworld.pl ... Jak dla mnie to dosyć dziwna sprawa. Wydaje mi się po prostu, że jest tutaj jakiś użytkownik, który bezczelnie kopiuje sobie zdjęcia naszych stuff'ów na swój fanpage. :xmas_mad:/>/> Oto przykład:
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi