steny 0 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Witajcie!!! :xmas_smile: Jest to mój drugi oficjalny stuff na forum. Chciałem uczynić progres. Mam nadzieję, że mi się udało. :xmas_happy: W poprzednim roku zabrakło rakiet, więc w tym musiał być to priorytet. Spodobał mi się również moździerz, więc jak dla mnie pozycja obowiązkowa w stuffie. Miał być: Dobry wulkan+rakiety+moździerz+fajne wyrzutnie+coś hukowego+coś do zabawy przed 12 no i chyba jest jak oceniacie? :xmas_laugh: Diamant P9805 1x Gold Energy TXF783 1x Silver Crown P7660 1x Exploder FL16-01 1x Song YHW009 1x Moździerz Magnum 12 kul JW47 1x Cyrkoblitz JM01 1x Cyrkoblitz P7021c 1x Cyrkoblitz U6678 1x TXP859 3x Dum Bum P6A 1x Kamikadze JM02n 1x Wirujący bączek JM04 3x Trzeszczące kulki JM05 1x Zapalniczka żarowa Z1 2x :xmas_laugh: Za całość z przesyłką zapłaciłem 420,01zł w tym rabat 5%, zamawiałem na piroart.eu. Dostałem gratis paczkę Cyrkoblitz P7021x, Trzeszczące kulki JM05 1x, 2x mały kamikadze W504, Albatrosa JM06 oraz 1x TXR846S też jakaś pszczółka. :xmas_laugh: Należy również wspomnieć o jednej rzeczy mianowicie początkowo zamiast Silver Crown miała być ta wyrzutnia http://www.piroart.eu/P7237-Manilia/142/, ale okazało się, że jest problem z dostępnością. Dostałem więc możliwość wyboru wyrzutni do 60zł, a zapłaciłem jak za Manilie czyli 50. Polecam sklep piroart.eu, szybka przesyłka, dobry kontakt i gratisy. :xmas_happy: Dla porównania fotka z poprzedniego roku: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Bardzo fajny zróżnicowany stuff, P.S. Jak spisał Ci się predator rok temu? Wart był swojej ceny? Cytuj
steny 0 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2014 Myślę, że warto kupić Predatora. Świetne efekty wypuszczane „seriami". Jakbym miał porównywać tą wyrzutnie do np „Songa" to niewiele jej ustępuje. Rozpiętość efektów oraz huk równie imponująca. W tym roku postawiłem na „Songa", ale jakbym miał możliwość brałbym w lidlu „Tajfuna". Problem w tym, że u mnie na dolnym-śląsku są inne fajerwerki. Jest Predator zamiast „Tajfuna", a szkoda. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Spory stuffik z piękną kostką, dużymi rakietami z ładnymi efektami oraz dużą ilością zabawy co też jest bardzo ważne w sylwestra, o niczym nie zapomniałeś widać że układałeś stuff z głową co jest bardzo ważne. Ogólnie to 9.5/10. Cytuj
steny 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 Mała aktualizacja. :xmas_biggrin: Jako, że na Dolnym Śląsku nie ma „Tajfuna" poleciałem do Biedry i załapałem się na ostatnią sztukę tej wyrzutni. :xmas_laugh: Słaby kaliber no ale 100 strzałów myślę, że warta swojej ceny 99zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi