Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, po dość długiej przerwie. Właśnie złożyłem zamówienie na tegorocznego Sylwestra ze sklepu fajerwerkitanio.pl Oto co zamówiłem:

-JF04 Silver Cascade

-JC05 2 opakowania

-GWM5030 SUPERBLITZ II 2 opakowania

-JW4081 X-RAY

-JW4060 STYX

-SM9824 MISSLE

-JW4057 LILY MAGNOLIA

-JW20 Do't Worry be happy :D

-JW02 Saturn 50

-PROMOCYJNY ZESTAW 110+ NR5

Większość idzie na pokaz, w którym po prostu połączę wyrzutnie lontem. Do tego wszystkiego dojdzie Amber i rakietki BEST z Lidla. To wszystko razem wyszło niecałe 155 zł. Wiem że trochę mało zabawy, ale w tym roku celuję w ten "pokaz". Poza tym mam jeszcze trochę pozostałośći. ZDJĘCIA WE WTOREK!

Opublikowano

Jak za 150zł to bardzo dobrze ułożyłeś sobie ten zestawik. Nie zabrakło zabawy a piszesz że masz jeszcze troche pozostałości. Też w tym roku celuje w maluteńki pokazik. Mój sąsiad także zdecydował się na lily magnolie, ciekawi mnie jak spisze się ta kostka. Czekam za fotki i pozdrawiam.

Opublikowano

Tak zgadzam się,że biorąc pod uwagę budżet to naprawdę świetnie to skompletowałeś.

Opublikowano

Dobra, więc wziąłem się za ustalanie pokazu i ustawiłem to tak:

1.JF04 x2 na początek

2.Amber z Lidla :)

3.X-Ray

4.Macrocosmos III

5.Missile

6.Styx

7.Lily Magnolia

8.Don't worry be happy

Jak coś pozamieniać czy coś to piszcie i powiedzcie czy wsadzić gdzieś gwizdki jakieś :P

Opublikowano

Nie powinno się im nic złego stać. A tak poza tym fajny stuff. Brakuje tylko mi moździerza jakiegoś do zabawy :xmas_laugh:

Opublikowano

Dobrze ułożony program pokazu i fajne kosteczki czekam na zdjęcia z przygotowań oraz efekt finalny

Opublikowano

Rozsądny wybór kostek w tej kategorii cenowej.Nie zły stuff.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Tak tak wiem, co za typ dodaje filmik z pokazu w sierpniu. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Przydało by się coś konkretniejszego by zaakcentować finał.

Jeżeli obawiasz się o płonący karton owiń go folią aluminiową do pieczenia.