Piter_os 0 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Heja. Moglibyście ułożyć mi stuff do 200zł z piroart. Chciałbym żeby w nim znalazły się rakiety, jakiś moździerz i na pewno wyrzutnie - kilka mniejszych połączonych lontem lub dwa jakieś konkrety. Jakieś artykuły różne oraz petardy również by się przydały Z góry dziekuje za pomoc. Cytuj
0 aadasek 0 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam, według mnie coś takiego mogłoby spełnić twoje oczekiwania, ale w większości postawiłem tu na wyrzutnie, no i budżet nieco przekroczony i tam jakiś błąd się wkradł bo Sky Brocade powinno być 1szt. http://zapodaj.net/ac1633b4d3a36.png.html Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Dobrze Ci doradził kolega wyżej ale zamiast moon night weź lepiej jakiś zestaw rakiet typu JR8, demon. Poza tym to wszystko ok. Cytuj
Pytanie
Piter_os 0
Heja.
Moglibyście ułożyć mi stuff do 200zł z piroart.
Chciałbym żeby w nim znalazły się rakiety, jakiś moździerz i na pewno wyrzutnie - kilka mniejszych połączonych lontem lub dwa jakieś konkrety.
Jakieś artykuły różne oraz petardy również by się przydały
Z góry dziekuje za pomoc.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi