capensis 12 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Heloł! Czas sie odezwać po dłuższym ,,milczeniu" . Otóż taki oto stuffik u mnie zagościł, póki co głównie z nagród, pozostałości itp Otóż póki co jest: DEMONY OGNIA, model: PXB3801 X-stars - TXB850 New Generation 16 - JW63 Crazy whistling comets - JW31 THUNDER AIR BOMB - PXG201 SKY THUNDER - TXR418 Kamikadze - JM02N Silver dragon - TXB389 Red meteor - SM9882 859 HELIKOPTER - P5008B Latające małe motylki - W526B SZALONE PSZCZÓŁKI - P0007 X-Open - TXB758 Teraz jeszcze idzie do mnie PXB3804 - TAJPAN Oprócz tego od cholery pozostałości z poprzednich sylwestrów Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Bardzo przyjemny efektowny stuff są znakomite kostki i duużo zabawek :christmascool: Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Super kostki, zwłaszcza DemonyOgnia są zniewalające. Masz szczęście w konkursach. Drobiazgi są w moim guście, więc myślę że będziesz się dobrze bawił. Rozumiem zalegające resztki po poprzednich sylwestrach, sam mam ich jeszcze kilkakrotnie więcej, muszę w końcu je wykorzystać. Robisz pokaz z kostek? Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2014 W tym roku odpalam pojedynczo z kumplem i razem będziemy łączyc nasze stuffy, do tej pory razem mamy to: i zaraz jeszcze po zakupy jedziemy po rakiety dla Niego Cytuj
domin839 2 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Co to za petardy czerwone opakowania z napisami dynamit ? Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Póki co bardzo ładnie sie to wszystko prezentuje Z X-Stars powinieneś być zadowolony, bo jest naprawde ładna i robi dużo zamieszania . To chyba jeszcze nie jest wszystko (chodzi mi o pewną kostkę z Komety, chyba że już poszła) ? Póki co 9/10 za różnorodność Pozdrawiam i Wesołych Świąt i udanego Sylwestra życzę Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Fajnie się to prezentuje, podoba mi się karton z pojedynczymi zabawkami, bardzo ! Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Kilka przepięknych wyrzutni oraz mnóstwo w niektórych przypadakach dość konkretnej zabawy. Niczego mi w twoim stuffie nie brakuej a jeśli to jeszcze nie koniec no to miodzio. Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2014 update, małe zakupy z kumplem (nie dzielimy stuffów, bo i tak razem odpalamy wszystko) Cytuj
Bandit123 4 Opublikowano 23 Grudnia 2014 wszystkiego po trochu ciekawe wyrzutnie, dużo dobrych petard no i rakiety z najwyższej półki. Bardzo dobrze to wygląda, czekam dalsze realizacje Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2014 alekfajerwerki, mam jeszcze tamtą dużą z komety (peacock)ale nie wiem czy odpalać, mam też jeszcze jw1006 ale też nie wiem czy jest sens to puszczać pojedynczo. domin839 to są petardy dynamit xD z sp są little dynamit, middle dynamit i mega dynamit Cytuj
XenonFajerwerki 0 Opublikowano 23 Grudnia 2014 No mega mega stuff. Ja jutro jadę zakupić coś od piromaxa. A jeśli o piromaxie mowa to ile zapłaciłeś za rzymskie ognie PXO301 RPG ? :xmas_tongue: Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zakupiłeś z kolegą przepiękne oraz wielkie rakiety. Perfecty które też mam z kolegą wydają się przy nich śmiesznie małe. Odemnie za całokształt dostajesz 9.5/10. Cytuj
Edziuu 0 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Piękny stuff bardzo dobre wyrzutnie, wspaniałe rakiety, mocne petardy. Co to za kostka pod x-stars ? Cytuj
Tatarq 0 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ogromne rakiety, piękne wyrzutnie po prostu stuff cudowny Ile zapłaciłeś za tą dużą rakiete niebieską bodajże triplexa ??? Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2014 za RPG tyle ile na stronie taniefajerwerki.pl (już teraz nie pamietam kolo 20zł chyba) za Absoluta 25zł (niebieska rakieta) Pod x-stars nie stoi żadna kostka XD chyba chodzi Ci o Tajpan pxb3804 który stoi pod x-open Cytuj
capensis 12 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ok tak więc postanowiłem wstawić teraz foto SAMYCH RAKIET bo troche tego doszło, potem dodam same wyrzutnie i same petardy z pierdołami, Karton mleka w lewym górnym rogu jest dla pokazania jak ogromne są te rakiety Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi