PiroFil 0 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Siemka! W tym roku u mnie lepiej niż zwykle : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2a73027dcf050042.html Zamawiałem z Piroart za 435,32 z przesyłką . Mam zamiar zrobić parę karabinków ale to się zobaczy jak wyjdzie :P/> Pozdrawiam PiroFil :fireworks:/> Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Oo widzę bardzo porządny stuff !! :christmascool: dobre kostki petardy. Będzie widowiskowo Merry Christmas Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Kilka pięknych kostek, w tym JW90. W twoim stuffie kompletnie niczeo nie brakuje, są rakiety, moździerz, fontanny, wyrzutnie oraz spora ilość petard, tych słabszych i tych o naprawdę mocnym huku. Ogólnie to masz odemnie 9.5/10 bo wszystko wspaniale sobie ułożyłeś. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Swietny stuff z konkretnymi kostkami zabawy tez nie zabrakło napewno nie bedziesz sie nudził w sylwestra :xmas_laugh: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi