adrian21 4 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Witam jak tradycja nakazuje trzeba coś na 31.12 mieć.W tym roku skromnie bo samochód pochłonął niezła sumkę ale zawsze coś a więc zakupy w fajerwerki market ,markety wyszło 160 z kawałkiem petardy pikolaki,resztka z zeszłego roku TP12-tomaszek K0206-tropic JC05-jorge Żuki-Kometa Pirat 5strz.-jorge HOT-piromax PXP308-Adrenaline Rakiety black luces-tomaszek shell rocket-europyro moździerz TMO-2-tomaszek Wyrzutnie Chemical atack Explosion16 -niebieska Rabat Jw08 Hydra :)/>/>/> całość=== całość Aktualizacja dokupiłem kilka rakiet itp.Więcej już nie będzie :xmas_sad: aktualizacja Pozdrawiam Adrian21 :xmas_happy:/>/>/> Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ciekawy zestaw. Jest wszystkiego po trochu. Jedna większa wyrzutnia piromaxa z fajnymi efektami i trochę mniejszych w tym sprawdzona i polecana na tym forum wyrzutnia JW08, którą sam chciałbym wypróbować za rok. Wśród rakiet też widzę perełkę w postaci Shell Rocket. Dość skromny zestaw, ale z pewnością niczego nie brakuje i na pewno będziesz miał co podziwiać o godzinie 0. ps: Miałeś już wcześniej ten podwójny moździerz od tomaszka czy pierwszy raz testujesz ? To bardzo ciekawy i zarazem dość unikatowy produkt. Jestem ciekaw jak wypada na żywo. Cytuj
oloj 0 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Fajny stuffik Masz kilka wyrzutni, co mi się bardzo podoba Jest konkret w postaci Hydry. Zabawy też masz trochę Jedyne co, to nie wiem jak w tym roku, ale w poprzednim te Gracie mi się nie podobały Lecą strasznie wysoko, przez co efekt wydaje się mały i zamglony. Ale reszta prezentuje się bardzo fajnie. PS. Sam mam tą małą kostkę z Piromaxa "Chemical Attack" i odpalę ją na rozpoczęcie. Ciekawe jakie bd miała efekty bo jest strasznie malutka Cytuj
adrian21 4 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 za wszystko coś koło 240-260zl.Moździerz mam pierwszy raz na przetestowanie i przedwczoraj jedna szelke odpaliłem i powiem tak był jeden wybuch :xmas_biggrin: ale efekt był spory długo sie utrzymuje a co najlepsze leci wysoko.Nie wiem jak reszta szelek mam nadzieje ze bedzie taka sama wielkość.A co do wyrzutni to strasznie mała ale może wariat, ale jak do zabawy to w sam raz :xmas_laugh: Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Super stuff będzie mega efektownie :christmascool: Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 28 Grudnia 2014 za wszystko coś koło 240-260zl.Moździerz mam pierwszy raz na przetestowanie i przedwczoraj jedna szelke odpaliłem i powiem tak był jeden wybuch :xmas_biggrin:/>/> ale efekt był spory długo sie utrzymuje a co najlepsze leci wysoko.Nie wiem jak reszta szelek mam nadzieje ze bedzie taka sama wielkość.A co do wyrzutni to strasznie mała ale może wariat, ale jak do zabawy to w sam raz :xmas_laugh:/>/> Pomylił mi się ten TMO-2 z TM2-2. Podobna nazwa. TMO-2 rzeczywiście jest jednostrzałowy :)/> Ale stuff i tak bardzo fajny Cytuj
adrian21 4 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dziś kupiłem juz ostatnie pierdółki i jedną perełkę nic już więcej nie chce kupować.teraz czas zrobić kilka karabinków Zdj-> perełka/pierdółki pozdrawiam :xmas_happy:/>/> i życzę hucznego sylwestra :xmas_w00t:/>/> :fireworks:/>/> :fireworks:/>/> Cytuj
HPLD9800 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Bardzo fajny stuff Explosion 16 jak na swoją cenę super,no i Hydra to już klasa. Sam ją chciałem,ale nie było okazji kupić może za rok się uda :xmas_happy: Zapraszam do oceny mojego Stuffu http://www.forumfajerwerki.pl/topic/15017-hpld9800-stuff-201415/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi