sined 0 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Witam. Jako nowy użytkownik forum, chciałbym Wszystkich serdecznie pozdrowić Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w ułożeniu stuffu na sylwka. Mój budżet to 200zł. Petardy chukowe już mam, więc chodzi mi o wyrzutnie itp. Przeglądałem stronkę piroart.eu i wybrałem kilka wyrzutni. JW5020 Show Box JW5022 Pyro Show 1 JW06 Kasjopeja TXB645 Color Wave TXB649 Color Posy Piszcie co byście zmienili, bądź proponujcie inne zestawy do 200 zł. Wesołych Świąt ;] Cytuj
0 DawidPirotechnik 4 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ja bym ci proponował taki stuff Na rozpoczęcie pokazu wulkan: Deep Energy TXB228 Balet TXB602 Backyard Fun JW06 Kasjopeja JW90 Show of Fireworks JW08 Wenus JW5020 Show Box Na finał: TXB592 Sky Brocade Koszt: 221,56 zł 20zł wiecej ale na tych kostkach mozesz zrobic swietny pokaz masz juz je ułorzone do strzelania pokolei :xmas_wink: Cytuj
0 sined 0 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2014 No no całkiem fajnie to wygląda. Jedynie TXB592 Sky Brocade wydaje się strasznie monotonne. Może ktoś jeszcze ma jakiś pomysł na ułożenie jakiegoś zestawu. Trochę czasu na zamówienie mam, więc chciałbym poczytać opinię innych użytkowników. Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Dobrze Ci kolega wyżej radzi ale na finał lepiej wziąść choćby JW90. Ta chmura cracklingu w ostatniej salwie robi swoje. A może coś usunąć i na finał dać painting sky? Zamaiat sky brocade i jakiejś innej kostki? Cytuj
0 sined 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2014 A co powiecie o http://www.piroart.eu/JW5022-Pyro-Show-1/207/ Sporo wystrzałów i nie za droga, sprawdziła by się na finał? Cytuj
Pytanie
sined 0
Witam. Jako nowy użytkownik forum, chciałbym Wszystkich serdecznie pozdrowić
Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w ułożeniu stuffu na sylwka.
Mój budżet to 200zł. Petardy chukowe już mam, więc chodzi mi o wyrzutnie itp.
Przeglądałem stronkę piroart.eu i wybrałem kilka wyrzutni.
JW5020 Show Box
JW5022 Pyro Show 1
JW06 Kasjopeja
TXB645 Color Wave
TXB649 Color Posy
Piszcie co byście zmienili, bądź proponujcie inne zestawy do 200 zł.
Wesołych Świąt ;]
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi