mateo1992 28 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Witam, Tak jak w temacie,mam pytanie za 100 pkt,czy rura od moździerza mistrzowie ognia będzie pasowała do Artillery Shells Triplexa R09012? Cytuj
0 Kamil911 119 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Będzie pasować na 100% :xmas_smile: kaliber mozdzierza co podałeś wynosi 1.2 a taki sam ma ten z biedronki Cytuj
0 mateo1992 28 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2014 Dzięki Wielkie za szybką odpowiedź, Zupełnie przypadkiem ktoś z domowników podrzucił mi tą rure pod mój karton z fajerwerkami To fajnie bo moge sobie połowe wystrzelić w sylwestra i drugą połowe w nowy rok, A rury z miejsca strzelania nie chce zabierać,bo śmierdzi okrutnie i do plecaka jej nie będe dawał. Pozdrawiam :xmas_biggrin: Cytuj
Pytanie
mateo1992 28
Witam,
Tak jak w temacie,mam pytanie za 100 pkt,czy rura od moździerza mistrzowie ognia będzie pasowała do Artillery Shells Triplexa R09012?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi