chinuspl 0 Opublikowano 25 Grudnia 2014 witam tak jak w temacie chciałbym żebyście napisali mi co lepsze moździerz czy wyrzutnia czy rakiety chodzi mi o efek. Ma to być do 35zł i z marketu. Pozdrawiam Cytuj
0 Kamil911 119 Opublikowano 25 Grudnia 2014 witam tak jak w temacie chciałbym żebyście napisali mi co lepsze moździerz czy wyrzutnia czy rakiety chodzi mi o efek. Ma to być do 35zł i z marketu. :)/> Pozdrawiam :)/> Jeśli chodzi ci tylko o Efekt to zdecydowanie wyrzutnia polecam wyrzutnie z Biedronki :christmascool: Cytuj
0 chinuspl 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2014 Jeśli chodzi ci tylko o Efekt to zdecydowanie wyrzutnia polecam wyrzutnie z Biedronki :christmascool:/> Chodzi ci o mistrzowie ognia ..? Cytuj
0 Camel 0 Opublikowano 25 Grudnia 2014 jak chcesz dobry efekt i troche zabawy to wez mozdzierz z biedry napewno sie na nim nie zawiedziesz albo 2 paczki rakiet gracie , watpie zebys kupil jakas przyzwoita wyrzutnie za 35 zl ale fajna jest mistrzowie ognia 25sh z biedry mialem ja w ubieglym roku i jest spoko Cytuj
0 adrian21 4 Opublikowano 25 Grudnia 2014 A może wyrzutnie z Kauflanda europyro full blast za 19,99? na filmiku nawet wygląda ps.Sam się na nią skusze :xmas_happy: Cytuj
0 domin839 2 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Jak chcesz efekt to kup kostke Mistrzowie Ognia z biedry Cytuj
Pytanie
chinuspl 0
witam tak jak w temacie chciałbym żebyście napisali mi co lepsze moździerz czy wyrzutnia czy rakiety chodzi mi o efek. Ma to być do 35zł i z marketu.
Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi