Raphii 1 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Całość prezentuje się tak: http://s2.ifotos.pl/mini/IMG3396JP_wrhqhpp.jpg raczej nic nie dokupię. Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Dobry stuff :xmas_biggrin: przekozak wyrzutnie, pokaz robisz? postawiłeś na efekt z tego co widać Cytuj
Raphii 1 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2014 planuje pokaz - i w tym roku chyba w końcu przysiądę i to połączę wszystko Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Dobry stuff ! Super kostki jak za tą kwotę to nawet nawet :xmas_happy: Cytuj
Raphii 1 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jak na taką kwotę stuffu to średnio :P/>/> trudno. zrób te same zakupy za 750zł spis wszystkich rzeczy mogę Ci podesłać na pocztę jak chcesz. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Widzę kilka cudownych wyrzutni takich jak Samumy czy Song i X Smart.Podziwu dla tych kostek ci na pewno nie zabraknie. :xmas_smile: Wybrałeś solidną 19tkę Indonezję i świetną X-Emetion.Do tego jeszcze coś,myślę,że dobrego ze Śmieszka.Kama ma piękny i duży cracling.Mniejsze wyrzutnie też ok.Jest też coś do postrzelania przed 00.00.Z kolei ja uważam,że jak za 750zł to dobrze wybrałeś.Dobrze by było jednak,żebyś dokupił jeszcze jakieś rakiety lub moździerz. Cytuj
sheff 0 Opublikowano 1 Lutego 2015 Pokaz krótki ale bardzo dynamiczny i ciekawy a to najważniejsze Super pokazik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi