Skocz do zawartości
  • 0

Co wybrać do 75 zł z marketów?

Pytanie

Opublikowano

Witam

Proszę o pomoc co wybrać z marketów (kaufland,tesco,lidl,biedronka,bricomarche,intermarche,aldi) do kwoty ok. 75 zł chodzi głównie o dużo zabawy niezależy mi zbytno na petardach hukowych,ale równierz by było coś na północ coś konkretnego.Proszę o pomoc.Czekam na propozycje co jest warto kupić im więcej propozycji tym lepiej.

Z góry dziękuję .:)/>

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Aldi

Wyrzutnia Missions 24,99 zł

Zestaw Mexico 24,99 zł

Exlpozive 40 sztuk 1,79 zł

Kaufland

Rakieta Shell 2,5 14,99 zł

Rakieta Shell 1,5 5,99

Piratki 10 sztuk 2,99 zł

Całość:75,64

• 0
Opublikowano

Może coś innego oprócz tych pojedyńczych rakiet i petard hukowych ?

• 0
Opublikowano

To może Biedronka

Wyrzutnia Planet za 11,99

Zestaw mały 11,99

Więcej zabawy.

• 0
Opublikowano

może jeszcze jakieś propozycje ktoś podpowie co warto zakupić . :D

• 0
Opublikowano

A możę tak ? :xmas_laugh:

Biedronka :)

Duży zestaw 30zł

Moździerz-30zł

Mały zestaw 12 zł

Razem 72 zł Bedzie trochę efektu i zabawa :)

• 0
Opublikowano

A tak moje pytanko bo konkretnie interesują mnie sklepy bricomarche,kaufland i biedronka

1. a teraz co wybrać moździerz z biedronki czy z bricomarche czy zamiast moździerza brać wyrzutnię z jakiegoś sklepu?

2.czy opłaca się kupić wyrzutnie i fontanny te niskocenowe z do ok.20 zł jak tak to które.?

3.Jaki polecilibyście zestaw jakieś pierdoły oraz rakiety niemuszą być z dobrym efektem

4. jakie wyrzutnie i z jakich sklepów powiedzmy do 25 zł żeby były dobre efenkty i coś ok.20 strzałów.

Z góry dziękuję za pomoc ;)

• 0
Opublikowano

1.Moździerz z biedronki\

2. Polecam Macrocosmos III z Brico za coś około 14-15zł.

3. Zestaw z biedronki za 30 zł.

• 0
Opublikowano

A co do zestawów weźmy cenę ok 30 zł zestaw duży z biedronki ten z pierdółkami który z innego marketu byłby dobry i prosze o opinie tego zestawu z biedronki.

• 0
Opublikowano

A co do zestawów weźmy cenę ok 30 zł zestaw duży z biedronki ten z pierdółkami który z innego marketu byłby dobry i prosze o opinie tego zestawu z biedronki.

Zestaw ma 5 spoko rakiet 2 rzymiaki i troche pierdółek do zabawy :) kupuje go oczywiście w tym roku :)Rakietki mają naprawde spoko efekt ,moim zdaniem zestaw za 30zł (jak z marketu) to dobra cena :xmas_laugh:

• 0
Opublikowano

zestaw przyzwoity rakietki dobre jak chcesz to bierz :D

• 0
Opublikowano

Biedra

Duży zestaw

Moździerz

Mała kostka

• 0
Opublikowano

Dzięki wielkie za pomoc ;) biore moździerz z biedry i duży zestaw :)

jeszcze znajomy będzie wybierał jakąś kostkę do ok 60-80 zł co polecacie przy okazji żeby kasy niewtopił na słabe efekty mogą być np. 2 lub kilka w tej cenie :)

dzięki :)

• 0
Opublikowano

Ostatnie moje wontpliwości dotyczące moździerzy : w bricomarche moździesz 27zł i jak wyczytałem na forum tutejszym ma ten sam kaliber co w biedronce, a jak wychodzi to z efektami miał ktoś ? jest to moździerz thunder storm piszę bo do biedronki pojadę dopiero w wtorek a u mnie fajerwerki w biedrze szybko się rozchodzą,czy gdyby niebyło opłaca się brać tego thunder storma z brico ;) ?

• 0
Opublikowano

Niech dołoży i kupi za 100zł Tajfuna z Lidla

• 0
Opublikowano

Kaliber nie koniecznie twierdzi o efekcie. Lepiej ten z biedronki, nie zawiedziesz się.