MajstaMan 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Siema złozylibyście stuff tak do 200zł? Sklepy : Biedronka, Carrfeour, Kaufland, Lidl. Województwo : Lubelskie (czyli nie Tajfun tylko Predator) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dedeks 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Witam, również mam podobny problem co kolega wyżej (stuff do 200zł i te same sklepy - nie tworzyłem nowego tematu), z tym że chciałbym postawić na jakość, niż na ilość. Chciałbym kupić jakąś wyrzutnię i stąd moje pytanie: Lepiej wziąć jedną kostkę (np. Hydra z Carrefoura za 60zł), czy może 2-3 mniejsze większego kalibru? Do tego chciałbym jeszcze jakieś rakietki z w miarę ładnym efektem (najlepiej gdyby to nie były zestawy, bo nie zależy mi na pierdółkach) i tu kolejny dylemat: Czy opłaca się kupić King Size w Kauflandzie + 2-3 Shell Rocket na koniec? Czy może zamiast tego to jakieś inne fajne rakietki w niższej cenie + moździerz z Biedronki? Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MajstaMan 0
Siema złozylibyście stuff tak do 200zł?
Sklepy : Biedronka, Carrfeour, Kaufland, Lidl.
Województwo : Lubelskie (czyli nie Tajfun tylko Predator)
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi