EmiloShow 0 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Witam, przedstawiam mój skromny stuff na sylwestra. zakupy zrobilem w sklepach: Carrefour, Lidl, Biedronka i Dino Dokupie jeszcze jakies petardy na bazarku. Prosze o opinie bo to pierwszy moj stuff :)/>/>/> Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 27 Grudnia 2014 I to jest dowód na to, że z marketów można złożyć fajny stuffik. Super produkty w dobrych cenach. Pozdrawiam. Cytuj
cinek17 0 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Bardzo ładnie ułożony stuff.Mam pytanie ile na to wszystko wydałeś? Cytuj
EmiloShow 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2014 Bardzo ładnie ułożony stuff.Mam pytanie ile na to wszystko wydałeś?:)/> +/- 450 zł. Cytuj
domin839 2 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Brawo same konkrety. Ale dokup jeszcze jakieś zabawki bo samo jebnięcie to nie sylwester Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jak za 450zł to stuff super :xmas_w00t: :xmas_w00t: Same konkrety na godzine zero jednak mozna ułorzyc bardzo dobry stuff z makretów Dokup jeszcze cos do zabawy i bedzie swietnie Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Spory, konkretny stuff z samymi pięknymi kostkami. Musisz zdać relacje z hydry i top 64. Jedyne co mi tu brakuje to jakiejś zabawy więc odemnie 9/10. Same najlepsze kostki z marketów. Cytuj
EmiloShow 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jak pisałem w pierwszym poście dokupie jakieś pierdolki na bazarku :-) dzięki za opinię i czekam na następne. Cytuj
Bandit123 4 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jak na pierwszy stuff to jest super. Same dobre pozycje wśród kostek. Dokup jeszcze jakieś rakiety i będzie elegancko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi