ktośtam 0 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Witam! Oto mój stuff na tegorocznego sylwestra. Zamawiałem w styczniu na wyprzedaży bigfun, pare rzeczy jest z zeszłego roku. Wartość to około 110 zł. W planach miałem jeszcze jedno zamówienie ale niestety kase wydałem na co innego, za to za rok planuje wydać przynajmniej 200 zł Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 27 Grudnia 2014 No jak za 110zł to stuff bajeczny duzo zabawy i konkrety Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Kilka fanych kosteczek i konkret na finał. Jak za 110zł to masz odemnie 10/10. Opłaca sie brac z tych noworocznych promocji. PS. Niezła zapalniczka, ile dałeś? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Tak po pierwsze to zdjęcie mogłeś dać już dużo wcześniej .A tak przechodząc do sedna to stuff skromny,ale fajny z dwiema naprawdę dobrymi wyrzutniami.Ameretto jest zachwycająco piękna.Miałem ją już kilkakrotnie to wiem.Inne kostki w porzo.Trochę zabawy też jest.No źle nie jest :xmas_smile:/> Cytuj
ktośtam 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dzięki za opinie. Zapalniczki nie kupiłem specjalnie do odpalania ale dobrze się do tego sprawdza bo nie gaśnie tak szybko jak zapałka Kosztowała mnie 25 zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi