kubakuba08 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Moge kupić dwie wyrzutnie.Co wybrać z tych: 1.Predator pyroco,rubicon piromax 2.Predator pyroco,pro fire 25 orange piromax 3.Rubicon piromax,pro fire 25 orange piromax Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubakuba08 0 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Proszę o szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Widelczyk 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jak dla mnie 2 wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubakuba08 0 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Mógłby ktoś odpowiedzieć?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubakuba08 0 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 1. 2 czy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Widelczyk 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Napisałem że dla mnie 2 ;v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jak dla mnie to brałbym zestaw drugi jak już widelczyk napisał, a ty się tak nie denerwuj i nie pisz bezsensownych postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kubakuba08 0
Moge kupić dwie wyrzutnie.Co wybrać z tych:
1.Predator pyroco,rubicon piromax
2.Predator pyroco,pro fire 25 orange piromax
3.Rubicon piromax,pro fire 25 orange piromax
Z góry dzięki za odpowiedzi
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi