Kupowałem dzisiaj, jak to oceniacie? Jak na tą cenę może być?
Rakiet co prawda zostało już 11, bo jedną testowałem , i powiem, jest ok, wziąłem średnią rakietę, gdyż są duże, średnie i małe.
Mam też małe pytanie do pokazu, między wyrzutniami strzelić ze 2/3 rakiety, co wyrzutnie? Którą wyrzutnie wziąć na początek, w środek i na koniec? Ja mam to tak rozplanowane:
12:00 - Sylwester/Nowy Rok:
2 Rakiety [Najmniejsza i Średnia] -> Wyrzutnia Piromax eXplision 40 strzałów -> 3 Rakiety [Najmniejsza, Średnia i Największa] -> Wyrzutnia Hestia White Heat Red Hot 25 strzałów -> Reszta rakiet [6 sztuk] -> Wyrzutnia Piromax TOP 64 strzały -> Najmniejsze rzeczy tj. Wulkany, Fontanny, Petardy.
Proszę o odpowiedzi. Dziękuję, udanego Sylwka. ;] Już nie mogę się doczekać.
Pytanie
ST3FAN 0
Witam, byłem dzisiaj na zakupach.
Kupiłem:
Wyrzutnia Piromax TOP 64 strzały - 59,99 zł,
Wyrzutnia Piromax eXplision 40 strzałów - 49,99 zł,
Wyrzutnia Hestia White Heat Red Hot 25 strzałów - 49,99 zł,
Zestaw Hestia Blue Jack Show 19 elementów (12 rakiet, 3 fontanny, 2 x opakowanie petard po 3 sztuki, 2 wulkany) - 44,99 zł.
Wydane: 205 zł.
Wszystko można znaleźć w Googlach lub w Gazetce - http://www.carrefour.pl/~/media/Publications/41569306e6aa4f31a9c197c62a511f34/H52v1_pdf.pdf
Kupowałem dzisiaj, jak to oceniacie? Jak na tą cenę może być?
Rakiet co prawda zostało już 11, bo jedną testowałem , i powiem, jest ok, wziąłem średnią rakietę, gdyż są duże, średnie i małe.
Mam też małe pytanie do pokazu, między wyrzutniami strzelić ze 2/3 rakiety, co wyrzutnie? Którą wyrzutnie wziąć na początek, w środek i na koniec? Ja mam to tak rozplanowane:
12:00 - Sylwester/Nowy Rok:
2 Rakiety [Najmniejsza i Średnia] -> Wyrzutnia Piromax eXplision 40 strzałów -> 3 Rakiety [Najmniejsza, Średnia i Największa] -> Wyrzutnia Hestia White Heat Red Hot 25 strzałów -> Reszta rakiet [6 sztuk] -> Wyrzutnia Piromax TOP 64 strzały -> Najmniejsze rzeczy tj. Wulkany, Fontanny, Petardy.
Proszę o odpowiedzi. Dziękuję, udanego Sylwka. ;] Już nie mogę się doczekać.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi