1qnBDG 0 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Siemanko wszystkim, z upływem lat niestety moje hobby, którym określam fajerwerki itd przemija u mnie i zaczyna się co raz później. Pare lat temu spędzałem na forum o wiele więcej czasu, interesowałem się bardziej, niż teraz itd. Niestety teraz nie poświecam tyle czasu co kiedyś, może jest to spowodowane brakiem czasu, lub po prostu zajawką na co innego, zreszą zobaczcie na mój stuff, gdzie wydałem 650zł, a znajdują się w nim małe kostki i duża ilość fp3 i rac. Nie będę pisał symoboli itd, ponieważ wszystko widać na zdj. poZdrawiam! kwota: ~650zł Cytuj
domin839 2 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Bardzo ładny zestaw. Mam nadzieje że już niedługo pokonacie tego pinokia i wrócicie na szlak. Pozdro ! Cytuj
1qnBDG 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 Bardzo ładny zestaw. Mam nadzieje że już niedługo pokonacie tego pinokia i wrócicie na szlak. Pozdro ! Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciał wrócićna szlak, nawet pomimo tego, że nadal studiuje w Gdańsku Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Stuff postawiony na ilość i zabawę.Duża liczba hukowych i małych fajnych wyrzutni.Stuff naprawdę fajny. Cytuj
1qnBDG 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2014 Stuff postawiony na ilość i zabawę.Duża liczba hukowych i małych fajnych wyrzutni.Stuff naprawdę fajny. Ilośc fp3 i rac spowodowana tym, że u mnie na Fordonie powstanie prawdziwe show! Zobaczycie na dniach Cytuj
1qnBDG 0 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 Tak jak mówiłem, tak zrobiłem. Zapraszam do oglądania Cytuj
abuk 30 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Filmik bardzo fajny, różniący się od innych sylwestrowych filmów. Zdecydowanie czuć ten klimat podczas oglądania, montaż też przypadł mi do gustu. Trzymajcie się chłopaki, eŁKSa pozdrawia Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 4 Stycznia 2015 znakomity film pod wzgledem montazu !!! podoba mi sie strasznie. Pozdro (L) Cytuj
1qnBDG 0 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2015 Dzięki chłopaki za tak miłe opinie, macie tutaj trailer jeszcze, może komuś też się spodoba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi