oloj 0 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jak w temacie. Który zestaw jest lepszy? I czy jest aż taka różnica w efekcie, żeby w tej samej cenie były 4 rakiety + jakieś tam pierdółki, co 3 te większe rakietki? Dzięki za odp. Cytuj
0 Kamil911 119 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Powiem ci szczerze Polecam brać ten zestaw Imagine JR12- Wczoraj odpaliłem 1 rakiete z tego zestawu i jestem pod dużym wrażeniem Przepiękny duży Złoty deszcz który dość długo się utrzymuje a jeśli chodzi o zestaw JOKER masz tam sporo pierdół do zabawy a rakiety szału nie robią. Cytuj
0 Dekubetris 0 Opublikowano 9 Lutego 2015 Też zdecydowanie wole Imagine JR12- Miałem tamten poprzedni i niezbyt zrobił szał, te pierdołki dodane nie są potrzebne nie dają efektu. Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 9 Lutego 2015 A ja tam wolałby jokera, w imagine tylko jedna rakieta dała duży, piękny efekta a mianowicie ta z brokatem, a reszta prawie wogóle nie lepsza od rakiet z jokera. A do tego mamy tam fajne pierdółki, które DAJĄ dosyć fajne efekciki ale motyl już nie wybucha jak kiedyś. Nie rozumiem jak według ciebie te pierdółki efektu dawać nie mogą. Cytuj
Pytanie
oloj 0
Jak w temacie.
Który zestaw jest lepszy?
I czy jest aż taka różnica w efekcie, żeby w tej samej cenie były 4 rakiety + jakieś tam pierdółki, co 3 te większe rakietki?
Dzięki za odp.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi