Krystian Piro 0 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Wyrzutnia M32 Planet Jorge, 10 strzałowa. Cena 11.99 zł do nabycia w Biedronce, odpowiednik MacroCosmosII. http://www.biedronka.pl/pl/product,id,4621,name,mala-wyrzutnia-10-strzalow Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nie opłacalna wyrzutnia jak dla mnie. 5 komet i 5 strzałów to w tej cenie lepiej wybrać MacroCosmosIII :xmas_smile: Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nie opłacalna wyrzutnia jak dla mnie. 5 komet i 5 strzałów to w tej cenie lepiej wybrać MacroCosmosIII :xmas_smile:/> A jak by nie było MacroCosmos III ? Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 28 Grudnia 2014 A jak by nie było MacroCosmos III ? To inną kostkę :xmas_biggrin: jeżeli ktoś lubi komety to może ją wybrać, ale ja wyrażam swoją opinie że jest nie opłacalna. Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Kostka ładna, ale ma tylko 5 rozprysków, za 9 zł można kupić już kair który ma 7 rozprysków. Ale i tak warko kupić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi