Polee 0 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Co sądzicie o tej wyrzutni ? Efekty:Efekty PS: Dziwnie jakoś wszystkie fajerwerki znikły ze strony Aldi , tak jakby już ich nie było hehe, ale mam nadzieję że link zadziała. Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Patrząc na film i na cenę nawet fajna, ale to tylko filmik, ciekawe jak to wygląda w rzeczywistości :! Cytuj
adrian21 4 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nie znikły tylko zostały przerzucone do gazetki "sylwestrowe party" :xmas_wink: Cytuj
Polee 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2014 A faktycznie były tam , dzięki za info Zakupiłem dziś jedną , zobaczymy jak się spiszę , szczególnie interesuje mnie finał z pięcioma wystrzałami , teraz tylko dobrze ja ułożyć żeby nie poszło pionowo do widowni. :xmas_laugh: Cytuj
Polee 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2015 Poszła , i efekt był naprawdę piękny Patrząc na filmik , a na efekt w rzeczywistości wyrzutnia okazała się o niebo lepsza. Polecam ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi