piropiotr223 11 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Myślicie że do malutkiego pokazu mogę wyrzutnie przylepić na gorącym kleju do płyty OSB? Może to coś zaszkodzić i czy będzie przedewszystkim chroniło kostki od wywrócenia? Proszę o szybką odpowiedź. Cytuj
0 piropiotr223 11 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2014 A nie będzie tak że na przykład klej od wystrzałów się podtopi i obluzuje i już kostka będzie mogła się wywrócić po kilku strzałach? Czy może jest jakiś lepszy sposób? Bo na wszelki wypadek zamierzam też obkleić je taśmą? Cytuj
0 Pitbullsoldier 2 Opublikowano 29 Grudnia 2014 A nie będzie tak że na przykład klej od wystrzałów się podtopi i obluzuje i już kostka będzie mogła się wywrócić po kilku strzałach? Czy może jest jakiś lepszy sposób? Bo na wszelki wypadek zamierzam też obkleić je taśmą? Nic takiego NIE POWINNO się stać Cytuj
0 miszaq92 0 Opublikowano 29 Grudnia 2014 A nie będzie tak że na przykład klej od wystrzałów się podtopi i obluzuje i już kostka będzie mogła się wywrócić po kilku strzałach? Czy może jest jakiś lepszy sposób? Bo na wszelki wypadek zamierzam też obkleić je taśmą? kolego, nie ma takiej opcji. 2 lata temu zrobione miałem w identyczny sposób i nic się nie stało. Cytuj
0 Milukssg 0 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Chciałbym zadać pytanie korzystając z tematu, mam nadzieję że nie jesteś zły piotr Jak najlepiej przymocowac do twardej tekturowej grubej plyty wyrzutnie typu Mistrzowie Ognia M26 czy Hot Stars i tego typu podobne ? Z góry dziękuje Cytuj
0 mateyek24 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Moze troszke poza tematem, ale czy nie byloby dobrym pomyslem wkopac wyrzutnie w ziemie np. do polowy wysokosci? Cytuj
0 glosal 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Moze troszke poza tematem, ale czy nie byloby dobrym pomyslem wkopac wyrzutnie w ziemie np. do polowy wysokosci? Chłopie komu sie bedzie chciało kopać dziure na mrozie pod wyrzutnie? obłożyć cegłami i po kłopocie Cytuj
0 The-Piroman 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Co roku tak robię i zawsze bardzo dobrze się sprawdza Sylikonem nie będzie lepiej ? :D/> Silikonem? -,- Serio? Cytuj
Pytanie
piropiotr223 11
Myślicie że do malutkiego pokazu mogę wyrzutnie przylepić na gorącym kleju do płyty OSB? Może to coś zaszkodzić i czy będzie przedewszystkim chroniło kostki od wywrócenia? Proszę o szybką odpowiedź.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi