bungar 0 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Witam wszystkich ! Jak co roku prezentuje Wam mój skromny stuff, wiem, że nie jest duży, ale cos tam jest, żeby z pustymi rękami nie witać nowego roku. Skromnie jest, ale zacząłęm studiować,, to wiadomo jak jest z kasą, ale myślę, że za rok będzie lepiej :D/> Mile widziane komentarze i oceny. Możliwe, że jesczze dokupie mały zestaw z biedry, jak coś to dam znać. Narazie za całość dałem ok 105 zł, a więc do rzeczy :)/> Petardy EX1 Explosive TXP859 Bang JC05 (FP3 Small) Delova Rana Wyrzutnie JW08 Wenus JW07 Mars TXB498 Magic Key Inne Rakiety "Gracie" Raca morska czerwona Foto: Cytuj
sheff 0 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jest czym się pobawić do godziny 00.00 a na sam wieczór też trzy fajne kostki wiec całkiem pozytywny stuff Cytuj
Daxler12 1 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Cześć ładny stuff utworzyłeś masz kostki na godzinę 0:00 rakiety oraz petard też nie zabrakło Cytuj
FIREMIL' 0 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Skromnie, ale ważne że Nowy Rok nie powitasz z pustymi rękami Trochę zabawy bedzie, godzine 00:00 zostanie zaakcentowana dobrymi w tej klasie kostkami. Tak więc życzę udanego Sylwestra Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Skromnie, ale mimo wszystko dobrze dobrany zestaw . Myślę że przy budżecie 105zł wybrał bym zbliżony zestaw. Pochwała należy się za to, że mimo szczupłych studenckich funduszy znalazłeś trochę kasy na piro i nie przywitasz nowego roku z pustymi rękami Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Skromnie ale efektownie tak jak trzeba 10/10 :christmascool: Cytuj
Poki 17 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Nie uważam, że skromnie. Natomiast kompletny zestaw za 100zł, który można podawać jako gotowe rozwiązanie dla pytających się co kupić w dziale pomoc, dysponujących budżetem 100zł. Cytuj
bungar 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dzięki wszystkim za miłe komenatarze, noi wrzucam ostatni mały zakup Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Bardzo fajny asortyment jak za tą cene :xmas_smile: Dobre sprawdzone wyrzutnie,rakiety też fajne petardy są i na koniec mały zestawik z biedronki też więc jest naprawde ok i wcale nie masz mało :xmas_smile: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi