Skocz do zawartości
  • 0

Zestaw rakiet GRACIE

Pytanie

Opublikowano

Zestaw rakiet Gracie z lidla, warte to coś czy gówno?

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Na stronie lidla masz film z efektami tych rakiet według mnie warte swojej ceny a w zestawie masz jeszcze rurke do odpalania

• 0
Opublikowano

wiem wiem widziałem filmik, ale chciałbym się dowiedzieć od kogoś kto je puszczał :)

• 0
Opublikowano

Rok temu kolega je miał :D Pamiętam ,żę poligrafia chyba z jakimiś laskami :D Ładne tanie rakiety :fireworks:

• 0
Opublikowano

Jak za taką cenę to bierz śmiało, ja kupiłem i naprawdę nie myślałem, że będa takie niezłe ;)

• 0
Opublikowano

Mysle nad tymi lub diabolo

• 0
Opublikowano

ja je mialem ale mi sie nie podobaja za bardzo, male efekty w tym roku ich nie kupuje :)plus taki ze tanie

• 0
Opublikowano

Także polecam te rakiety, piękne duże efekty, za taką cenę nic tylko brać :)

• 0
Opublikowano

Także polecam te rakiety, piękne duże efekty, za taką cenę nic tylko brać :)/>

wlasnie ze nie maja duzych efektuf mialem je wiec wiem...

• 0
Opublikowano

jaki to ma kaliber w ogóle?

• 0
Opublikowano

Nie wiem jaki to ma kalinber, ale mogę Ci powiedzieć, że za tą cenę, będzie bardzo ciężko znależc coś lepszego. Jak ktoś mówi, że mają małe rozprys to nie wiem czego oczekiwał od nich za taką cenę i ilość, skoro czasem jedna rakieta tyle kosztuje co cała paczki graci. Do zabawy będą idealne..