WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Witam serdecznie w roku 2014/15 W tym roku stuffik za ok. 180zł .Duużo zabawy, ale trochę efektów też jest.Myślę, że jest w miarę ok. Nie będę się wiele rozpisywał , zobaczcie sami co w tym roku(po kliknięciu w miniaturkę odpala się duże zdjęcie): Jeśli nie do końca widać na zdjęciach: -fontann KONGO jest 10 sztuk -rakietek piszczałek z Jorge 144 sztuki(opakowanie) -rzymskich ogni 12szt. z czego 3x TXC777 oraz 9x Multicolour T6237 Ogólnie miałem oprócz tego co na zdjęciach to 1 paczkę JC05 którą wystrzelałem, z 5 paczek piccolo, jakieś fontanny i Explosive I z 4 paczki jako pozostałości po roku poprzednim, tylko co tydzień od początku listopada coś strzelam Ciekaw jestem jak spiszą się Dum Bum, jutro odpalam pierwszą sztukę. Oprócz tego co tutaj jest dokupiłem 10 szt. rzymskich ogni z Arki(10strzałowe) oraz rakiety BEST z Lidla(pokładam w nich duże nadzieje ) ! Przygotowane mam również 3 świece dymne, każda po 500g także narobię trochę dymku na dzielnicy To ostatni rok, w którym kupiłem tak dużo petard i art. różnych.W następnym roku więcej wyrzutni(w tym roku niestety tylko jedna), obowiązkowo szelki, ogólnie znacznie więcej efektów na niebie. AKTUALIZACJA 30.12.2014 ! Zdjęcia świec,bestów i rakiety kupionej za 4zł w markecie "Golasy bukowskie" od Arki: Ciekaw jestem jak wypadnie , nic o niej w necie nie ma, i skromne 7 karabinków o łącznej liczbie strzałów około 800, jednak przed chwilą wystrzelałem te dwa mniejsze i stwierdzam, że jeszcze dorobię co najmniej trzy zaraz Jedną świecę jak widać również odpaliłem, zadymiła całe osiedle Rzymiaki też już odpalone, bardzo ładne jak na cenę 0.50gr/szt. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jak za 180zł to stuff niczego sobie :xmas_smile: Cytuj
HPLD9800 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Troszkę mało konkretnej zabawy,ale co kto lubi Jeśli chodzi o petardy to bardzo dobre :xmas_wink: Świece dymne na pewno wypas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi