The-Piroman 0 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jak w tamtym roku fajerwerki kupuję dzień przed sylwestrem więc jutro przyjdzie paczka z Fireworldu. Stuff będzie warty około 500 zł. Będą to głównie wyrzutnie,ale nie zabraknie również czegoś do zabawy Także do jutra,wtedy wszystkiego się dowiecie Cytuj
The-Piroman 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2014 Tak jak pisałem,paczka przyszła :)/>/>/>/>/>/> Niżej macie zdjęcia stuffu,przygotowań ;)/>/>/>/>/>/> Wydałem 420 zł,wartość troche większa ;)/>/>/>/>/>/> Zdjęcia: Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 30 Grudnia 2014 2 inne kostki w vanie ? na finał nie widzi mi sie to dobrze. A co do stuffu to bardzo dobry ! Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Cieszę się, że paka dzisiaj doszła i że przygotowania już na ukończeniu Osobiście dałbym Amaretto i Samum w pionie. TXB400 da sobie radę nawet sama, więc TXB421 puściłbym przed nią. Pozdrawiam! Cytuj
The-Piroman 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dzięki,Panowie za radę Zrobię tak jak mówicie,zostawię w pionie :)/> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi