Skocz do zawartości

[Petardy100Pro]Unboxing fajerwerek 2014/2015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio otworzyłem kanał na youtube związany fajerwerkami,jak narazie filmy są na bardzo niskim poziomie ale wiadomo,w końcu pierwsze filmy.W planach jest już sporo ciekawych pomysłów i postaram się również nadgonić jakość filmów.Także jeżeli jest ktoś zainteresowany to zapraszam do subskrybcji :)

Fajerwerki 2014/2015 bardzo ubogo,odstawiam fundusze na zakup w styczniu.

Jeżeli komuś się nie chce oglądać filmu to wstawiam również zdjęcie:

OIKQac.jpg

Następne fajerwerki kupuje od razu po sylwestrze i z nimi będą kolejne materiały.

Opublikowano

Sporo hałasu, zabawy, ale elementów widowiska prawie brak. Nie masz chętki na jakieś kostki?

Opublikowano

Mnóstwo zabawy ale zeroo efektów oprócz tych rzymiaków i moździerza. Ogólnie to napewno nie będziesz się nudził ale na godzinę zero zabraknie Ci konkretnych efektów. Oby w przyszłym roku było więcej efektów na niebie. Teraz masz odemnie 7/10 chyba że coś dojdzie.

Opublikowano

Stuff nie za dobry.Brak podstawowych elementów czyli kostek.No,ale jak widać przynajmniej masz sporo dobrych petard i jakoś moździerz.

Opublikowano

masz spadochrony, zazdroszcze :( U mnie już wszystkie wykupili.

Opublikowano

Jakoś zawsze miałem taki kaprys,że wolałem wystrzelać sobie pojedyńczymi petardami czy moździerzami niż zapalić jedną kostke i po zabawie.No ale fakt,stuff ubogi bo tylko za 160zł,też mam nadzieje,ze za rok będzie lepiej :)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Moim zdaniem stuff jest bardzo dobry. Nie ma wyrzutni, ale za to są 4 rzymskie ognie o przyzwoitych efektach, no i 4 paczki cyrko ktore moim zdaniem są bardzo dobre.Moździerz również ma fajne duze efekty, a i dobrych petard nie zabrakło. Za tą cene dla mnie super.Poza tym twoje materiały mi się podobają i mam nadzieje ze przed tegorocznym sylwkiem ich nie zabraknie. Pozdrawiam :D