mpiwowski 182 Opublikowano 5 Listopada 2007 JW2000 EXCLUSIVE COLLECTIONEfekt: RED WAVE WHITE STROBE • SILVER WAVE GREEN STROBEWysokość efektu: 50mUkład Efektu: WStrzały: 35Kaliber: 25mmCzas: 25sekCena hurtowa: 75złI wreszcie długo oczekiwany film wyrzutni:O to on:JW2000 Exclusive Collecion (kliknij prawy przyciskiem myszy i zapisz jako docelowy jako) Nowy film: http://www.vimeo.com/2670366-------------------------------------Wyrzutnia bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Nie spodziewałem się takiego ładnego efektu. Teraz po obejrzeniu filmu postaram się ją kupić :mrgreen: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 5 Listopada 2007 Ładny efekt , ale niestety nie na warunki jakie panuję na miejscu , gdzie strzelam.Bloki są dosyć blisko siebie , a wyrzutnia kątowa mogła by uszkodzić komuś okno Cytuj
witus 0 Opublikowano 5 Listopada 2007 Trzeba przyznać, że efekt robi naprawdę świetne wrażenie! Piękne kolory no i świetny kształt gwiazdek z palmami I zobaczcie, ile można wyciągnąć z kalibru 25mm, kiedy nawet wyrzutnie 30mm mają słabszy i mniejszy efekt Z chęcią zaopatrzyłbym się w tą wyrzutnie, ale jednak 25 sekund za 75 zł to trochę dużo. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 21 Listopada 2007 Jak na taki kaliber to cena troszkę duża, ale układ strzałów ich ilość oraz efekt jaki tworzą stawiają tę wyrzutnie na plusie. Jeszcze nie widziałem Jorgowkiej baterii o takim układzie ( 3 strzały na środku, 2 po bokach ) Tylko że ta cena i co za tym idzie pewnie trudna dostępność Cytuj
Urwis 0 Opublikowano 21 Listopada 2007 Bardzo mi sie podoba chyba ja zakupie;]PJ: Kolego otrzymujesz warna! Dosyć mam już takich postów! to ich nie czytaj... Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 25 Listopada 2007 Bardzo ladna wyrzutnia no cena troszke ale efekty ladne PJ: Byle by coś napisać :evil: Z tego powodu że dostałeś już raz ostrzeżenie słowne to teraz warn. Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 25 Listopada 2007 @Urwis Hah hah hahhahahahahahhah ja nie mogę dzięki za poprawę nastroju no tak to sie dziś nie uśmiałem xDDDD@Topic całkiem spoko jest... ale mi jakoś nie przypadła do gustu wolałem blooming flowers z dragona jest ładniejsza wg. mnie Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2007 O to jeszcze inny film wyrzutni JW2000 kręcony znacznie bliżej. :arrow: http://www.vuurwerkfan.nl/frset_video/vide...es/JW-2000.html [ Dodano: 2007-12-15, 15:36 ]Nowy film tej Wyrzutni: :arrow: http://www.pyro-reports.com/movie2007/Cons..._COLLECTION.wmv Cytuj
gojat 0 Opublikowano 18 Grudnia 2007 naprawdę godna polecenia wyrzutnia efekt jest dodatkowo piękny no bo układ Fun itp ale ja lubię strasznie takie kolorki no hehemoja ocena 10/10 Cytuj
michalus22 0 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Moim skromnym zdaniem ten drugi filmik co zapodał mpiwoski jest do bani;( Ten pierwszy był o niebo lepszy dlatego zamówiłem tą wyrzutnie...teraz żałuje;( Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Na tym drugim filmiku wyrzutnia wygląda po prostu beznadziejnie.Małe rozpryski i efektu wogóle nie widać.Słabo.Myślę jednak , że to wina sprzętu , bądź wadliwej wyrzutni. Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2008 Film wyrzutni JW2000 z mojego sylwestra 2007/2008: :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=bMhZLDj9buETa wyrzutnia była nawet nawet, ale efekty takie średnie. Jedynie wielkość efektu na niebie była dosyć spora. Znacznie lepsze są JW77 i JW56. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 19 Stycznia 2008 http://www.sendspace.pl/file/rqowGWrv/ :arrow: Mój film.Wyrzutnia , po której spodziewałem sie o wielę lepszego efektu niż był. Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 8 Lutego 2008 Piekna x100!!! Piekne palemki polaczone z nietypowymi niebieskimi i czerwonymi gwiazdkami no i w ukladzie FAN SHAPE!!! Jeszcze raz piekna i warta swojej ceny niestety nie na moj budzet... OT: w jakim sklepie internetowym mozna ja dostac i w jakiej cenie? Cytuj
Krystianek 0 Opublikowano 8 Lutego 2008 To nie jest układ "Fan-shape" tej wyrzutni. To zwykły układ "Fan". Z układem "Fan-shape" spotykasz się w wyrzutniach takich jak New age i Hot stars. Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 8 Lutego 2008 Kolego. Układ Fan i Fan Shape to jest to samo :???: Nie piszcie bzdur proszęPS: w Hot Stars i New Age akurat jest układ Z shapew JW2000 jest układ W shape Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 8 Lutego 2008 Co tu dużo mówić po prostu przepiękna wyrzutnia w układzie fan. Rozpryskami przypomina mi trochę jw90. Piękna i jeszcze raz piękna. Cytuj
Gość Felix1 Opublikowano 30 Września 2009 Film wyrzutni z Prezentacji Jorge 2009HD Bardzo ładna Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=bsK6a8WI1FMBardzo mi się podobała, ale chyba na przyszły rok nie będe kupować kątówek, chyba, że jakieś dłuższe Ogólnie polecam bo efekty są świetne i jednak to nowość dla zwykłej publiczności, że strzały nie lecą prosto.. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Mój film: Efekty bardzo rozłożyste na niebie, dość monotonne ale ładne Moja ocena 9/10 Cytuj
tonnymontana 0 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Nie rozumie dlaczego wyrzutnie kątowe są droższe,można przecież u8łożyc rurki w niej pionowo a efekt bedzie taki sam jak wyrzutnia za około 30zł.Więc czemu tak nie jest?Ktoś powie że kątowa ma ładniejszy efekt,To prawda ale o wiele krótszy. Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Do tonnymontana, z wyrzutni pionowych można samemu zrobić kątowe, jednak efekt nie będzie tak dobry jak w tych fabrycznie robionych, gdyż w tych fabrycznych stosowany jest lont quickmatch - o bardzo szybkim spalaniu. To powoduje, ze określona ilość ładunków jest wystrzeliwana w danym czasie salwami, tak jak to widać właśnie w JW2000. Poza tym jeśli chodzi o jakość, to oczywiście lepszą otrzymamy kupując fabrycznie wyprodukowaną a nie własną samoróbkę.Co do ceny to jest ona wyższa niż w zwykłych pionowych wyrzutniach, gdyż po prostu efekt kątowych jest bardziej spektakularny, wyrafinowany, (tak jakby wyższa klasa strzelania, jeśli można tak to ująć), ale też w fabryce więcej przy nich roboty itp.Co do czasu efektu kątówek to wiadomo, że kątówka np 30 strzałowa będzie strzelała krócej od pionowej 30 strzałówki, bo niemal zawsze z wyrzutni kątowych wystrzeliwane jest kilka(naście) ładunków na raz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi