adis1322 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Tak jak w temacie,jadę na sylwestra do innego miasta i musze zapakować fajerwerki do torby,problem w tym że rakiety sa za dlugie o ok 20-25cm... Czy mogę po prostu przyciać kij od rakiety czy wpłynie to na trajektorie lotu? Z góry wielkie dzięki za odpowiedz Cytuj
0 DawidPirotechnik 4 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Kij ospowiada za statecznik przy rakiecie jesli utniesz to to rakieta nie bedzie dobrze wywazona i moze poleciec gdzie chce jak juz musisz je skrucic to radził bym przeciac kij i puzneij do skleic Cytuj
0 szymon_274 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Tak jak w temacie,jadę na sylwestra do innego miasta i musze zapakować fajerwerki do torby,problem w tym że rakiety sa za dlugie o ok 20-25cm... Czy mogę po prostu przyciać kij od rakiety czy wpłynie to na trajektorie lotu? Z góry wielkie dzięki za odpowiedz ;)/> nie mam mowy o żadnych przycinaniu, sklejaniu. To źle wpływa na rakiety więc musisz znaleźć inne rozwiązanie Cytuj
0 Daxler12 1 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ja w tamtym roku znalazłem obok swojego domu rakietę ze złamanym kijem do połowy i po prostu skleiłem na super glu drugą końcówkę kija bez żadnych problemów poleciała tak jam miała polecieć.Rób jak chcesz Cytuj
0 Pawlak 0 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Rakieta ze skróconym kijkiem będzie źle wyważona i nie poleci prosto. Im krótszy kijek tym bardziej nieprzewidywalne miejsce lotu rakiety nie może być skrócony, ale możesz to później skleić nawet taśmą klejącą przezroczystą w ostateczności Cytuj
Pytanie
adis1322 0
Tak jak w temacie,jadę na sylwestra do innego miasta i musze zapakować fajerwerki do torby,problem w tym że rakiety sa za dlugie o ok 20-25cm...
Czy mogę po prostu przyciać kij od rakiety czy wpłynie to na trajektorie lotu?
Z góry wielkie dzięki za odpowiedz
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi