Ponq 2 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam! Mój skromny stuff w tym roku wygląda następująco: JW6021 TAJFUN PXB2108 X-TYPE DR04 BEST Zakupy robiłem w Lidlu oraz Carrefourze. Łącznie kosztowało mnie to 154 zł . Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęśliwego 2015 roku ! Cytuj
Ponq 2 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2014 U mnie wszystko okej. Komuś jeszcze nie działa fotka? Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Skromnie ale efektownie i o to chodzi. (mi zdjęcie nie działa) Cytuj
miszaq92 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 teraz działa fajne kostki i rakietki Tajfun robi robote! Udanego! Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 30 Grudnia 2014 No konkretny stuff bardz dobre konkrety na godzine zero :xmas_smile: Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Rakietk do postrzelania w nocy przed godziną zero w sam raz. Do tego dobra kosteczka od piromaxa i przepiękna wyrzutnia zapewniająca powalający finał który wszystkich zachwyci. Odemnie 9/10 za konkret ale niestety bez zabawy. Cytuj
myszek 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 I jak dla mnie w tym budżecie to jest optymalny, idealny stuff (zakładając, że ktoś chce rakiety, bo ja np. bym wziął coś zamiast nich). Także zdecydowane, pewne 10/10. Jest bardzo dobry efekt, bez kombinowania. Jest i co odpalać. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Biorąc pod uwagę kwotę którą wydałeś to super zakupy.Efektowna i robiąca wielkie wrażenie wyrzutnia Tajfun,bardzo fajna kostka z Piromaxa i jakieś rakiety.Dobrze by było byś dokupił petardy. Cytuj
adrian21 4 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jak za taką kwotę stuff bardzo ładny z pięknymi efektami :xmas_happy: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi