mateyek24 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Cześć Macie zamiar dzisiaj (w Nowy Rok) postrzelać? Ja jak tylko się ściemni idę odpalić kilka wyrzutni. które zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diilpiotrek 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Jak nie jak tak petard mam jeszcze dużo, zostały 2 rakietki i 9 szelek więc oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Za chwilę idę odpalić ccemicall attack, szelkę, mnóstwo cyrkoblitzów, jakieś petardy, kilka rakiet, i mnóstwo innych pierdołek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczek 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 No oczywiście że tak, ja specjalnie zawsze zostawiam troche bo dzisiaj mało osób już będzie strzelać. O 21 gdzieś pójdę postrzelać rakietami i petardami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Mnie się jeszcze nigdy nie zdarzyło odpalać czegoś na następny dzień po obudzeniu się po sylwestrze. Zawsze w sylwka udało się zamknąć temat, a 1 stycznia tylko sprzątałem. Na wszelki wypadek dobrze, że jest ten pierwszy dzień nowego roku, bo jakby nie udało się niczego odpalić w sylwka, to zawsze można zrobić drugie podejście w następny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Ogólnie w nowy rok nie strzelałem nigdy bo jakoś tego klimatu już nie ma.. bynajmniej dla mnie jedynie zajmuje sie sprzątaniem pobojowiska zawsze sie udało wystrzelać wszystko w sylwestra dopiero 2 lata w tym w ubiegłym gdzie była ulewa i wiatr zaczełem strzelać w nowy rok ale to tylko ze względu że była bardzo kiepska pogoda w sylwestra o północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak 11 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Wyrzutniami moze 2 razy strzelałem w nowy rok i jakimiś pojedynczymi petardami i pierdolami. Wszystko idzie w sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi