mateyek24 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Cześć Macie zamiar dzisiaj (w Nowy Rok) postrzelać? Ja jak tylko się ściemni idę odpalić kilka wyrzutni. które zostały. Cytuj
diilpiotrek 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Jak nie jak tak petard mam jeszcze dużo, zostały 2 rakietki i 9 szelek więc oczywiście Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Za chwilę idę odpalić ccemicall attack, szelkę, mnóstwo cyrkoblitzów, jakieś petardy, kilka rakiet, i mnóstwo innych pierdołek. Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 No oczywiście że tak, ja specjalnie zawsze zostawiam troche bo dzisiaj mało osób już będzie strzelać. O 21 gdzieś pójdę postrzelać rakietami i petardami Cytuj
mantis 433 Opublikowano 19 Listopada 2023 Mnie się jeszcze nigdy nie zdarzyło odpalać czegoś na następny dzień po obudzeniu się po sylwestrze. Zawsze w sylwka udało się zamknąć temat, a 1 stycznia tylko sprzątałem. Na wszelki wypadek dobrze, że jest ten pierwszy dzień nowego roku, bo jakby nie udało się niczego odpalić w sylwka, to zawsze można zrobić drugie podejście w następny dzień. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 19 Listopada 2023 Ogólnie w nowy rok nie strzelałem nigdy bo jakoś tego klimatu już nie ma.. bynajmniej dla mnie jedynie zajmuje sie sprzątaniem pobojowiska zawsze sie udało wystrzelać wszystko w sylwestra dopiero 2 lata w tym w ubiegłym gdzie była ulewa i wiatr zaczełem strzelać w nowy rok ale to tylko ze względu że była bardzo kiepska pogoda w sylwestra o północy. Cytuj
Nowak 11 Opublikowano 19 Listopada 2023 Wyrzutniami moze 2 razy strzelałem w nowy rok i jakimiś pojedynczymi petardami i pierdolami. Wszystko idzie w sylwestra. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi