HOPLA 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Siema!Przy okazjii życze wszystkim użytkownikom forum szcześliwego nowego roku 2015.Ja już planuje zakupy na następnego sylwestra i dlatego chciałbym zapytać jaką wyrzutnie polecacie. Ma być efektywna i tania. Z góry dzięki za pomoc! :xmas_happy: Cytuj
0 ponczo12496 23 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Po pierwsze, zdanie zmienisz jeszcze z 10 razy, po drugie taniość z dobrą jakością nie idzie w parze. Przyoszczędź trochę grosza i pomyśl nad TXB400 lub YHW009 Song. Cytuj
0 dopalacz2013 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 @UP - To co powiedziałeś nie jest prawdą jest wiele ładnych wyrzutni które nie są drogie Co do pytania zależy do ilu ma być i ile strzałów, podaj więcej informacji a coś się znajdzie Cytuj
0 PyroMagik 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Tania i efektywna hmm, ciężko jest o coś takiego jak tu ponczo napisał ale mi na myśl przyszła JW90 Cytuj
Pytanie
HOPLA 0
Siema!Przy okazjii życze wszystkim użytkownikom forum szcześliwego nowego roku 2015.Ja już planuje zakupy na następnego sylwestra i dlatego chciałbym zapytać jaką wyrzutnie polecacie. Ma być efektywna i tania. Z góry dzięki za pomoc! :xmas_happy:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi